Drie dagen per week (op maandag, woensdag en vrijdag ) tussen 7.30 en 12 uur bezorgen wij onze gezonde, smaakvolle gerechten GRATIS in heel West Zeeuws-Vlaanderen. U kunt kiezen uit grote (€10,45) of halve porties (€ 6,25).

 

Ook in onze eetwinkel verrassen wij u dagelijks met appetijtelijke, gezonde, huisgemaakte gerechten. Steeds volop keuze uit vis, vlees, verse groente, pasta, pizza en meer!

 

Vroeg in de morgen beginnen wij aan de voorbereidingen. Al om tien uur staat onze vitrine vol met de verse maaltijden. Bij ons wordt alles in eigen keuken bereid. Dat proeft u! U kunt in de winkel dagelijks uit een scala van maaltijden kiezen zonder vooraf te bestellen. Opwarmen van de gerechten is makkelijk. Dit kan zowel in de oven als in de magnetron.

GRAAG INLEVEREN VOOR 18 APRIL

VRIJDAG 1 MEI

O Rolletje van scholfilet met wortelen, puree (12,55/6,85)
O Ardeens gebraad met gegratineerde witlof, oven aardappel
O Asperges Vlaams met achterham, krieltjes en botersaus (15,30 / 8,30)

MAANDAG 4 MEI

O Kalkoenrollade met paprikasaus, voorjaarsgroenten, kookaardappelen
O Moussaka: ovenschotel met lamsgehakt, aubergine aardappel

WOENSDAG 6 MEI

O Verse worst met bloemkool, gruyère kaas en romige puree
O Stoofpotje kip, pompoen champignons, gebakken aardappelen

VRIJDAG 8 MEI

O Kabeljauwfilet met garnalensaus, broccoli, Basmatirijst (12,55/6,85)
O Andijviestamppot met scharrelei en spekjes
O Zeewolf met kappertjes,zeegroenten, asperges, puree (15,30 / 8,30)

MAANDAG 11 MEI

O Kippendij met Provençaalse saus, spitskool pastinaak gebakken aardappel
O Karbonade met wortel en doperwten, aardappel

WOENSDAG 13 MEI

O Boeuf Bourguignon met aardappel, champignons, lentekooltjes
O Slavink met mosterdsaus, rode bietjes en puree

VRIJDAG 15 MEI

O Vispannetje op de wijze van de Valk : met pasta, tomaat, ui paddestoelen (12,55/6,85)
O Gehaktballetjes, jus, oven aardappel, andijvie in de room
O Gebakken kabeljauwhaas met scampi’s, lamsoor en gebakken krieltjes (15,30 / 8,30)

MAANDAG 18 MEI

O Nasischotel met kipsaté en omelet
O Cordon bleu met boontjes en gekookte aardappelen

WOENSDAG 20 MEI

O Witlof uit de oven met achterham kaassaus en puree
O Voorjaarsgroentenstamppot met vleugje kwark en verse worst

VRIJDAG 22 MEI

O Zalmmoot met broccolistamppot (12,55/6,85)
O Spies van kipfilet met gebakken aardappelen, groenten quiche
O Kalfsschenkel (OssoBucco) met fijne groenten en pasta (15,30 / 8,30)

MAANDAG 25 MEI

O Hamburger met gebakken aardappel, champignons, courgette, spitskool
O Macaroni Bolognaise

WOENSDAG 27 MEI

O Italiaans gehaktbrood, tomaat uit de oven, puree
O Varkensfilet met mosterdsaus, paprika, champignons, roomaardappelen

VRIJDAG 29 MEI

O Koolvisfilet met een crème van wortel en krieltjes (12,55/6,85)
O Boterzachte sukade, rode kool en puree
O Scampi’s met knoflookroomsaus, pasta en tomatensalade (wortel/half) (15,30/8,30)

VEGETARISCH GERECHT MEI:

ZEEGROENTEN MET ASPERGES, HARICOTS VERTS, BROCCOLI, TARTAAR VAN SCHARRELEI MET BOTERSAUS EN PUREE € 10,45/ € 6,25

HUISBEREIDE SOEPEN 3,15 PER 0,5 LITER

WOENSDAG 6 MEI

O Tomatensoep
O Aspergesoep

WOENSDAG 13 MEI

O Groentesoep
O Broccolisoep

WOENSDAG 20 MEI

O Kippensoep
O Tomatengroentensoep

WOENSDAG 27 MEI

O Groentesoep
O Aspergesoep

HUISBEREID DESSERT 3,15 PER STUK

VRIJDAG 1 MEI

O Aardbeienbavarois

VRIJDAG 8 MEI

O Verse fruitsalade

VRIJDAG 15 MEI

O Citroenbavarois

VRIJDAG 22 MEI

O Witte Chocolademousse

VRIJDAG 29 MEI

O Tiramisu

MAANDAG 1 JUNI

O Gehaktbal met tomatensaus, spitskool, gekookte aardappel
O Chili con carne, stoofschotel met bonen, gehakt en rijst

WOENSDAG 3 JUNI

O Andijviestamppot met scharrelei en spekjes
O Witlof uit de oven met achterham, kaassaus en puree

VRIJDAG 5 JUNI

O Kabeljauwfilet op grootmoeders wijze: met tomaat, ui, puree (12,55/6,85)
O Spaghetti Carbonara
O Ardeens gebraad met roomsaus, asperges en gebakken aardappel (15,30/8,30)

MAANDAG 8 JUNI

O Bamischotel met kip, zoetzure tomatensaus en omelet
O Vlaamse stoverij met rode kool, appeltjes en kook-aardappel

WOENSDAG 10 JUNI

O Beenham met mosterdsaus, boontjes, gebakken aardappel
O Rodebietstamppot met ovenspek

VRIJDAG 12 JUNI

O Koolvis met garnalensaus, zeegroenten, puree (12,55/6,85)
O Vlaamsestamppot met verse worst
O Scampi’s met knoflook-roomsaus, pasta, tomaten-salade (wortel.half) (15,30/8,30)

MAANDAG 15 JUNI

O Slavink, in donkerbruin bier gegaard, met bloemkool, Parmezaanse kaas, kookaardappel
O Lasagne met rundergehakt, courgette en aubergine

WOENSDAG 17 JUNI

O Cordon bleu met gemengde groenten, gebakken aardappel
O Gehaktballetjes met tomatensaus, andijvie in de room en puree

VRIJDAG 19 JUNI

O Scholrolletje met zalm, worteltjes en puree (12,55/6,85)
O Kippendij met zoetzure saus, ovenaardappel en broccoli
O Koude schotel met paté, ham, scampi’s, zalm, tomaat, aardappelsalade (15,30/8,30)

MAANDAG 22 JUNI

O Karbonade met lentegroenten, gebakken aardappel
O Kip stroganof met gegratineerde witlof en witte rijst

WOENSDAG 24 JUNI

O Provençaalse hachee met puree, wortel en doperwten
O Barbecue spies met ui, paprika, gebakken aardappel, tomaat uit de oven

VRIJDAG 26 JUNI

O Zalm met pasta en zomer groenten (12,55/6,85)
O Sukade met zoetzure saus, pompoen, champignons, gebakken aardappelen
O Asperges Vlaams met achterham, botersaus, krieltjes (15,30/8,30)

MAANDAG 29 JUNI

O Blinde vink met spitskool en gekookte aardappel
O Kalkoenfilet met champignonsaus, courgette, aubergine en krieltjes

VEGETARISCH GERECHT JUNI:

O Tagliatelle met groene groenten, tomaat en geitenkaas (10,45/6,25)

HUISBEREIDE SOEPEN 3,15 PER 0,5 LITER

WOENSDAG 3 JUNI

O Kervelsoep
O Tomaten groenten soep

WOENSDAG 10 JUNI

O Kippensoep
O Tomaten roomsoep

WOENSDAG 17 JUNI

O Aspergesoep
O Broccolisoep

WOENSDAG 24 JUNI

O Champignonsoep
O Groentesoep

HUISBEREID DESSERT 3,15 PER STUK

VRIJDAG 5 JUNI

O Zomerse fruitsalade

VRIJDAG 12 JUNI

O Citroenbavarois

VRIJDAG 19 JUNI

O Blauwe bessen mousse

VRIJDAG 26 JUNI

O Bruine chocolademousse

ALS U GERECHTEN NIET LUST, IS HET OOK MOGELIJK IETS ANDERS TE BESTELLEN.

O Lasagne 10,45/6,25
O Vispannetje met zalm, kabeljauw, schol, garnalen, puree, groenten 14,95/8,10
O Vegetarisch gerecht: Tagliatelle met groente groenten, tomaat en geitenkaas (10,45/6,25)
O Goedgevulde vissoep 7,00/0,5L
O Garnalenkroket 3,00
O Kaaskroket 1,50