


Drie dagen per week (op maandag, woensdag en vrijdag ) bezorgen wij onze gezonde, smaakvolle gerechten GRATIS in heel West Zeeuws-Vlaanderen. U kunt kiezen uit grote (€10,45) of halve porties (€ 6,25).
De maandag bezorgen we tussen 10.30uur en 15.00uur, de woensdag en vrijdag tussen 6.30uur- 12.00 uur.
Ook in onze eetwinkel verrassen wij u dagelijks met appetijtelijke, gezonde, huisgemaakte gerechten. Steeds volop keuze uit vis, vlees, verse groente, pasta, pizza en meer!
Vroeg in de morgen beginnen wij aan de voorbereidingen. Al om tien uur staat onze vitrine vol met de verse maaltijden. Bij ons wordt alles in eigen keuken bereid. Dat proeft u! U kunt in de winkel dagelijks uit een scala van maaltijden kiezen zonder vooraf te bestellen. Opwarmen van de gerechten is makkelijk. Dit kan zowel in de oven als in de magnetron.
VRIJDAG 1 JANUARI: GEEN LEVERING
GRAAG INLEVEREN VOOR 20 DECEMBER
MAANDAG 4 JANUARI
O Macaroni Bolognaise
O Boterzachte sukade met spruitjes, kookaardappelen
WOENSDAG 6 JANUARI
O Wortelstamppot met ui en rookworst
O Gehaktbal met rode kool, appel en puree
VRIJDAG 8 JANUARI
O Vispannetje op de wijze van de Valk, met pasta, ui, tomaat en paddestoelen (€12,55/ €6,85 )
O Rundervink met rode bietjes en puree
O Spies van varkenshaas, champignonsaus, fijne boontjes en aardappelgratin(15,30 / 8,30)
MAANDAG 11 JANUARI
O Pasta met kipfilet, prei, champignons, pesto, kaas
O Beenham met honingmosterdsaus, aubergine, flespompoen, gekookte aardappel
WOENSDAG 13 JANUARI
O Vlaamse hachee met romige puree en stoofpeertjes
O Cordon bleu met gebakken aardappel, champignons en ui
VRIJDAG 15 JANUARI
O Scholfilet met mosterdsaus, worteltjes en puree (€12,55/ €6,85 )
O Verse worst met bloemkool, bechamelsaus, krieltjes
O Gebakken tongetjes met puree en salade (half:champignons) (€15,30 / €8,30)
MAANDAG 18 JANUARI
O Zuurkoolschotel met rundergehakt, rookworst en oven aardappel
O Kalkoenfilet met rode wijn, roerbakgroenten en rijst
WOENSDAG 20 JANUARI
O Witlof uit de oven met achterham, kaassaus en puree
O Goulash met mousse van aubergine, champignons, krieltjes
VRIJDAG 22 JANUARI
O Koolvisfilet met botersaus, knolselder, aardappelen (€12,55/ €6,85 )
O Preistamppot met scharrelei en spekjes
O Scampi’s met milde kerriesaus, rijst en salade(half: wortel) (15,30 / 8,30)
MAANDAG 25 JANUARI
O Nasi met kipsaté en omelet
O Hamburger met groenten lasagne en gebakken aardappel
WOENSDAG 27 JANUARI
O Gehaktbrood met tomatensaus savoie kool en puree
O Sukade met zoetzure saus, pompoen en champignons, gebakken aardappelen
VRIJDAG 29JANUARI
O Zalmfilet met dragonsaus, gestoofde prei, champignons, tagliatelle (€12,55/ €6,85 )
O Blinde vink, witte kool met appel, puree
O Lamsstoverij met wortel en roomaardappel (15,30 / 8,30)
VEGETARISCH GERECHT JANUARI:
WINTERSE STAMPPOT MET PREI, PASTINAAK EN PADDESTOELEN € 10,45/€ 6,25
HUISBEREIDE SOEPEN 3,15 PER 0,5 LITER
WOENSDAG 6 JANUARI
O Tomatensoep met ballen
O Groentesoep
WOENSDAG 13 JANUARI
O Knolseldersoep
O Kervelsoep
WOENSDAG 20 JANUARI
O Champignonsoep
O Minestronesoep
WOENSDAG 27 JANUARI
O Kippenbouillon
O Mosterdsoep
HUISBEREID DESSERT 3,15 PER STUK
VRIJDAG 8 JANUARI
O Rijstepapje
VRIJDAG 15 JANUARI
O Tiramisu
VRIJDAG 22 JANUARI
O Bavarois van blauwe bessen
VRIJDAG 29 JANUARI
O Witte chocomousse
MAANDAG 1 FEBRUARI
O Spaghetti carbonara
O Gehaktbrood met tomatensaus, wortel en doperwten, kookaardappel
WOENSDAG 3 FEBRUARI
O Kalkoenfilet met dragon jus, gebakken krieltjes en zuurkool
O Sukade met spruitjes en puree
VRIJDAG 5 FEBRUARI
O Koolvisfilet met botersaus, knolselder, aardappelen (12,55 / 6,85)
O Preistamppot met scharrelei en spekjes
O Varkenshaas met pruimen, fijne boontjes en aardappelgratin (15,30/8,30)
MAANDAG 8 FEBRUARI
O Lasagne met rundergehakt, courgette en aubergine
O Ardeens gebraad met peterselie krieltjes, pompoen en champignons
WOENSDAG 10 FEBRUARI
O Witlof uit de oven met achterham, kaassaus en puree
O Vlaamse stamppot met verse worst en geurige jus
VRIJDAG 12 FEBRUARI
O Zalmmoot met broccolistamppot (12,55 / 6,85)
O Hachee met rode kool en puree
O Spies met verse vis, rijst en tomaat uit de oven met kaas en ui (15,30/8,30)
MAANDAG 15 FEBRUARI
O Blinde vink met bloemkool en gekookte aardappelen
O Bamischotel met saté en omelet
WOENSDAG 17 FEBRUARI
O Cordon bleu met gemengde groenten en pasta
O Gehaktballetjes met tomatensaus, stoofpeertjes en puree
VRIJDAG 19 FEBRUARI
O Kabeljauw uit de oven met ui, tomaat, gebakken aardappel (12,55/ 6,85)
O Boerenkoolstamppot met spekjes en rookworst
O Vispannetje met zalm, kabeljauw, schol, scampi, puree, prei en champignons (15,30/8,30)
MAANDAG 22 FEBRUARI
O Kippendij met zoetzure saus, ovenaardappel en broccoli
O Zuurkoolschotel met rundergehakt, ananas en kookaardappel
WOENSDAG 24 FEBRUARI
O Boomstammetje met geglaceerde wortel en puree
O Selderijstamppot met appel en saucijs
VRIJDAG 26 FEBRUARI
O Scholfilet met zalm, prei, champignons, pernodsaus en puree (12,55/ 6,85)
O Slavink met savoie kool en puree
O Vol au vent van kip met sperzieboontjes en risotto (15,30/8,30)
VEGETARISCH GERECHT FEBRUARI:
O ROZEMARIJN AARDAPPELEN MET MOUSSE VAN BROCCOLI EN GEBAKKEN KNOLSELDER € 10,45/€ 6,25
HUISBEREIDE SOEPEN 3,15 PER 0,5 LITER
WOENSDAG 3 FEBRUARI
O Minestronesoep
O Knolseldersoep
WOENSDAG 10 FEBRUARI
O Broccolisoep
O Tomatengroentensoep
WOENSDAG 17 FEBRUARI
O Groentesoep
O Champignonsoep
WOENSDAG 24 FEBRUARI
O Kippensoep
O Preisoep
HUISBEREID DESSERT 3,15 PER STUK
VRIJDAG 5 FEBRUARI
O Amandelbavarois
VRIJDAG 12 FEBRUARI
O Bitterkoekjesbavarois
VRIJDAG 19 FEBRUARI
O Chocolademousse
VRIJDAG 26 FEBRUARI
O Bavarois van blauwe bessen
ALS U GERECHTEN NIET LUST, IS HET OOK MOGELIJK IETS ANDERS TE BESTELLEN.
O Erwtensoep, rookworst €6,25/L.
O Goedgevulde vissoep7,00/0,5L
O Lasagne €10,45/€6,25
O Vispannetje met zalm, kabeljauw, schol, garnalen, puree, groenten €14,95/8,10
O Vegetarisch gerecht: Rozemarijn aardappelen met een mousse van broccoli en gebakken knolselder € 10,45/€6,25
O Garnalenkroket €3,25
O Kaaskroket per stuk €1,50