Vul uw persoonlijke gegevens in, zet daarna een vinkje voor het gerecht dat uw wilt bestellen en klik op de knop ‘Bestelling Verzenden’. Eet smakelijk!


    Maandmenu oktober

    Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in:

    1. Klantnummer*
    1. Naam*
    1. Tel*
    1. Straat*
    1. Huisnummer*
    1. Huisnummer toevoeging
    1. Postcode*
    1. Plaats*
    1. E-mail*
    1. Afhalen/Bezorgen *
    1. Opmerkingen
    1. Grote portie €11,50 / Halve portie €6,95 (bezorgen gratis bij minimaal 2 halve porties per dag)
    1. MAANDAG 3 oktober
    2. Kalkoenspies met paprikasaus, zoete aardappelen, spitskool en champignons
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Vlaamse stoverij met sperzieboontjes en gekookte aardappelen
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. WOENSDAG 5 oktober
    2. Spruitjes stamppot met zure room, kalfsworst en spekjes
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Boomstammetje met andijvie, een vleugje room en rozemarijn aardappelen
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. SOEPEN 5 oktober
    2. Boerengroente soep met balletjes (€3,50/€5,20)
    3. Liter:
    4. Halve liter:
    5. Tomatencrèmesoep (€3,50/€5,20)
    6. Liter:
    7. Halve liter:
    1. VRIJDAG 7 oktober
    2. Zalmfilet met gebakken champignons, tomaat, dragonsaus en pasta (€13,85 / €7,60)
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Gehaktballetje, rodekool, appel en romige puree
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    8. Rollade van varkenshaas met champignonsaus, fijne boontjes en aardappel gratin (€15,80 / €8,70)
    9. Hele portie(s):
    10. Halve portie(s):
    11. Dessert: Advocaatbavarois (€3,50)
    12. Aantal:
    1. MAANDAG 10 oktober
    2. Macaroni met Bolognaisesaus
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Stoofpotje kip kerrie met roerbakgroenten en gebakken aardappelen
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. WOENSDAG 12 oktober
    2. Witlof met achterham, kaassaus en puree
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Hamburger met tomatensaus, gebakken aubergine, pastinaak, champignons en basmatirijst
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. SOEPEN 12 oktober
    2. Kippenbouillon met fijne groenten (€3,50/€5,20)
    3. Liter:
    4. Halve liter:
    5. Kervelsoep (€3,50/€5,20)
    6. Liter:
    7. Halve liter:
    1. VRIJDAG 14 oktober
    2. Roodbaarsfilet, wittewijnsaus, wortelen, krieltjes en bieslook (€13,85/€7,60)
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Cordon bleu met spinazie, geurige jus en tagliatelle
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    8. Koude schotel met gerookte zalm, forel, scampi’s, paté en tomaat (€15,80/€8,70)
    9. Hele portie(s):
    10. Halve portie(s):
    11. Dessert: Bruine chocolade mousse (€3,50)
    12. Aantal:
    1. MAANDAG 17 oktober
    2. Ovengegaarde sukade met zoetzure saus, crème van pompoen, champignons en gebakken aardappelen
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Bamischotel met saté en omelet
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. WOENSDAG 19 oktober
    2. Beenham met zuurkool, puree en mosterdsaus
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Stamppot andijvie met spekjes en scharrel eitje
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. SOEPEN 19 oktober
    2. Oosterse groentesoep met mihoen (€3,50/€5,20)
    3. Liter:
    4. Halve liter:
    5. Champignon crèmesoep (€3,50/€5,20)
    6. Liter:
    7. Halve liter:
    1. VRIJDAG 21 oktober
    2. Stoofpotje verse vis, prei, puree en witte wijn saus (€13,85 / €7,60)
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Ardeensgebraad met stoofpeertjes en gekookte aardappelen
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    8. Scampi's met schaaldierensaus, verse pasta, zeegroenten en paddenstoelen (€15,80 / €8,70)
    9. Hele portie(s):
    10. Halve portie(s):
    11. Dessert: Bitterkoekjes bavarois (€3,50)
    12. Aantal:
    1. MAANDAG 24 oktober
    2. Rundervink met gegratineerde witlof, geurige jus en room-aardappelen
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Oosterse roerbak schotel met kipfilet, boontjes, champig- nons zoetzure saus en rijst
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. WOENSDAG 26 oktober
    2. Vlaamse hachee, puree en bloemkool met gruyère kaas
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Kalfsgehaktbal met tomatensaus, rozemarijn aardappelen, spitskool en pastinaak
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. SOEPEN 26 oktober
    2. Prei soep (€3,50/€5,20)
    3. Liter:
    4. Halve liter:
    5. Tomatenbouillon met vermicelli (€3,50/€5,20)
    6. Liter:
    7. Halve liter:
    1. VRIJDAG 28 oktober
    2. Rolletje van scholfilet met zalm, peterselie aardappelen, knolselderij en waterkers (€13,85 / €7,60)
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Boerenkool stamppot met rookworst en spekjes
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    8. Lamsstoverij met roomaardappelen en een ratatouille van courgette, aubergine en paddenstoelen (€15,80 / €8,70)
    9. Hele portie(s):
    10. Halve portie(s):
    11. Dessert: Vanillecrème met blauwe bessen (€3,50)
    12. Aantal:
    1. MAANDAG 31 oktober
    2. Gebakken kipfilet, dragonsaus, broccoli crème en krieltjes
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. In bier gestoofde karbonade, andijvie in de room en ovenaardappelen
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):

    1. Altijd in voorraad
    2. Als u gerechten niet lust, is het ook mogelijk een andere maaltijd te bestellen.
    3. Goedgevulde vissoep (€7,95/0,5L)
    4. Aantal:
    5. Lasagne (€11,50/€6,95)
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    8. Vispannetje met zalm, kabeljauw, schol, garnalen, puree, groenten (€15,80/€8,70)
    9. Hele portie(s):
    10. Halve portie(s):
    11. Garnalenkroket (€3,25)
    12. Aantal:
    13. Kaaskroket (€2,00)
    14. Aantal:
    15. Vegetarisch gerecht oktober: Risotto met zuurkool, groene asperges en Parmezaanse kaas (€11,50/€6,95)
    16. Hele portie(s):
    17. Halve portie(s):


      Maandmenu september

      Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in:

      1. Klantnummer*
      1. Naam*
      1. Tel*
      1. Straat*
      1. Huisnummer*
      1. Huisnummer toevoeging
      1. Postcode*
      1. Plaats*
      1. E-mail*
      1. Afhalen/Bezorgen *
      1. Opmerkingen
        1. Grote portie €11,50 / Halve portie €6,95 (bezorgen gratis bij minimaal 2 halve porties per dag)
        1. VRIJDAG 2 september
        2. Zalmfilet met broccolistamppot (€13,85 / €7,60)
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Italiaans gehaktbrood met spinazie en gekookte aardappelen
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        8. Kalfsrollade met paddenstoelen, pancetta, roomaardappelen en snijboontjes (€15,80 / €8,70)
        9. Hele portie(s):
        10. Halve portie(s):
        11. Dessert: Panna cotta met rood fruit (€3,50)
        12. Aantal:
        1. MAANDAG 5 september
        2. Kippendij met paprikasaus, witte rijst, champignons, courgette en spitskool
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Vlaamse stoverij met peterselie aardappelen, rode kool en appel
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        1. WOENSDAG 7 september
        2. Spaghetti carbonara
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Verse worst met bloemkool, bechamelsaus en puree
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        1. SOEPEN 7 september
        2. Boerengroente soep met balletjes (€3,50/€5,20)
        3. Liter:
        4. Halve liter:
        5. Kervelsoep met Pastinaak (€3,50/€5,20)
        6. Liter:
        7. Halve liter:
        1. VRIJDAG 9 september
        2. Kabeljauw uit de oven met fijne mosterdsaus, prei, zeekraal en puree (€13,85/€7,60)
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Hamburger, sperzieboontjes en gebakken aardappelen
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        8. Koude schotel met scampi’s, forel, serranoham en huzarensalade (€15,80/€8,70)
        9. Hele portie(s):
        10. Halve portie(s):
        11. Dessert: Witte chocolade mousse (€3,50)
        12. Aantal:
        1. MAANDAG 12 september
        2. Ardeens gebraad met crème van zoete aardappel, ratatouille aubergine en courgette en geurige saus
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Rundervink met andijvie in de room, oven aardappelen
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        1. WOENSDAG 14 september
        2. Prei stamppot met spekjes en scharrel eitje
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Goulash op zn Hongaars met zuurkool en peterselie aardappelen
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        1. SOEPEN 14 september
        2. Preisoep met citroentijm (€3,50/€5,20)
        3. Liter:
        4. Halve liter:
        5. Minestrone soep (€3,50/€5,20)
        6. Liter:
        7. Halve liter:
        1. VRIJDAG 16 september
        2. Rolletje van schol en zalm, witte wijnsaus, wortel en pommes duchesse (€13,85 / €7,60)
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Provençaalse kip, broccoli mousse en krieltjes
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        8. Scampi ́s met knoflookroomsaus, pilafrijst en salade (half: gebakken champignons) (€15,80 / €8,70)
        9. Hele portie(s):
        10. Halve portie(s):
        11. Dessert: Crème van blauwe bessen (€3,50)
        12. Aantal:
        1. MAANDAG 19 september
        2. Gehaktballetjes in tomatensaus met spitskool en kookaardappelen
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Nasi schotel met kip saté en omelet
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        1. WOENSDAG 21 september
        2. Witlof uit de oven met ham, puree en gruyère kaas
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Cordon Bleu met tomaat uit de oven en gebakken aardappelen
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        1. SOEPEN 21 september
        2. Champignonsoep (€3,50/€5,20)
        3. Liter:
        4. Halve liter:
        5. Groentensoep (€3,50/€5,20)
        6. Liter:
        7. Halve liter:
        1. VRIJDAG 23 september
        2. Koolvis met zeegroenten prei, garnalensaus met aardappelpuree (€13,85 / €7,60)
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Tortelloni met Parmezaans, paddenstoelen, pastinaak en coulis van tomaat (VEGA)
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        8. Varkenshaas met groene pepersaus, fijne boontjes en aardappel gratin (€15,80 / €8,70)
        9. Hele portie(s):
        10. Halve portie(s):
        11. Dessert: Tiramisu (€3,50)
        12. Aantal:
        1. MAANDAG 26 september
        2. Provençaalse varkens steak gestoofd in bruin bier met savooiekool en gekookte aardappelen
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Lasagne met courgette, aubergine, rundergehakt en tomaat.
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        1. WOENSDAG 28 september
        2. Boterzachte sukade met appelcompote en puree
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Beenham met zoetzure saus, champignons, paprika, uien en rozemarijn aardappelen
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        1. SOEPEN WOENSDAG 28 september
        2. Runderbouillon met fijne groenten (€3,50/€5,20)
        3. Liter:
        4. Halve liter:
        5. Tomatensoep met basilicum (€3,50/€5,20)
        6. Liter:
        7. Halve liter:
        1. VRIJDAG 30 september
        2. Kabeljauw met peterselietapenade, crème van broccoli, gebakken aardappelen en botersaus (€13,85 / €7,60)
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Blinde vink met rode bietjes, appel en krieltjes met bieslook
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        8. Vispannetje met zalm, schol, scampi’s, kabeljauw, zeegroenten, wittewijnsaus en puree (€15,80 / €8,70)
        9. Hele portie(s):
        10. Halve portie(s):
        11. Dessert: Citroen bavarois (€3,50)
        12. Aantal:

        1. Altijd in voorraad
        2. Als u gerechten niet lust, is het ook mogelijk een andere maaltijd te bestellen.
        3. Goedgevulde vissoep (€7,95/0,5L)
        4. Aantal:
        5. Lasagne (€11,50/€6,95)
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        8. Vispannetje met zalm, kabeljauw, schol, garnalen, puree, groenten (€15,80/€8,70)
        9. Hele portie(s):
        10. Halve portie(s):
        11. Garnalenkroket (€3,25)
        12. Aantal:
        13. Kaaskroket (€2,00)
        14. Aantal:
        15. Vegetarisch gerecht september: Puree van aardappelen met Parmezaanse kaas, paddenstoelen, pastinaak en tomaat (€11,50/€6,95)
        16. Hele portie(s):
        17. Halve portie(s):