Vul uw persoonlijke gegevens in, zet daarna een vinkje voor het gerecht dat uw wilt bestellen en klik op de knop ‘Bestelling Verzenden’. Eet smakelijk!

    Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in:

    1. Klantnummer*
    1. Naam*
    1. Tel*
    1. Straat*
    1. Huisnummer*
    1. Postcode*
    1. Plaats*
    1. E-mailadres*
    1. Afhalen/Bezorgen *
    1. Opmerkingen
      (Meer dan 1 stuk van een gerecht bestellen? Andere gerechten van de menukaart bijbestellen? Wilt u een hele of halve portie van een gerecht? Dan graag hier invullen.)
    1. MAANDAG 3 MEI
    2. Kalkoenrollade met paprikasaus, voorjaarsgroenten, kookaardappelen
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Moussaka: ovenschotel met lamsgehakt, aubergine aardappel
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. WOENSDAG 5 MEI
    2. Verse worst met bloemkool, gruyère kaas en romige puree
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Kalfsblanquette, pompoen champignons, gebakken aardappelen
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. VRIJDAG 7 MEI
    2. Kabeljauwfilet met garnalensaus, broccoli, gekookte aardappelen (12,55/ 6,85)
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Andijviestamppot met scharrelei en spekjes
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    8. Zeewolf met kappertjes, zeegroenten, asperges, gekookte aardappelen (15,30 / 8,30)
    9. Hele portie(s):
    10. Halve portie(s):
    1. MAANDAG 10 MEI
    2. Kippendij met Provençaalse saus, spitskool pastinaak, gebakken aardappel
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Karbonade met wortel en doperwten, peterselie aardappel
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. WOENSDAG 12 MEI
    2. Boeuf Bourguignon met aardappel, champignons, lentekooltjes
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Slavink met mosterdsaus, rode bietjes en peterselie aardappelen
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. VRIJDAG 14 MEI
    2. Vispannetje op de wijze van de Valk: met pasta, tomaat, ui paddestoelen (12,55/ 6,85)
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Gehaktballetjes, jus, puree, andijvie in de room
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    8. Gebakken kabeljauwhaas met scampi’s, lamsoor en gebakken krieltjes (15,30 / 8,30)
    9. Hele portie(s):
    10. Halve portie(s):
    1. MAANDAG 17 MEI
    2. Nasischotel met kipsaté en omelet
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Cordon bleu met boontjes en gebakken aardappelen
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. WOENSDAG 19 MEI
    2. Witlof uit de oven met achterham kaassaus en puree
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Voorjaars groentenstamppot met spekjes, vleugje kwark en verse worst
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. VRIJDAG 21 MEI
    2. Zalmmoot met broccolistamppot (12,55/ 6,85)
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Spies van kipfilet, gebakken aardappelen, groenten quiche
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    8. Kalfsschenkel (OssoBucco) met asperge/tomaten, sperziebonen en pasta (15,30 / 8,30)
    9. Hele portie(s):
    10. Halve portie(s):
    1. MAANDAG 24 MEI
    2. Hamburger met gebakken aardappel, champignons, courgette, spitskool
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Macaroni Bolognaise
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. WOENSDAG 26 MEI
    2. Italiaans gehaktbrood, tomaat uit de oven, puree
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Varkensfilet met mosterdsaus, paprika, champignons, room aardappelen
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. VRIJDAG 28 MEI
    2. Koolvisfilet met een crème van wortel en krieltjes
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Boterzachte sukade, rode kool en puree
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    8. Scampi’s met knoflookroomsaus, pasta en tomatensalade (wortel/half) (15,30 / 8,30)
    9. Hele portie(s):
    10. Halve portie(s):
    1. MAANDAG 31 MEI
    2. Kipfilet met kerriesaus, pilafrijst en Oostersegroenten
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Ardeens gebraad met gegratineerde witlof, oven aardappel
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):

    1. Huisbereide Soepen € 3,15 per 0,5 Liter
    2. WOENSDAG 5 MEI TomatensoepAspergesoep
    3. WOENSDAG 12 MEI GroentesoepBroccolisoep
    4. WOENSDAG 19 MEI KippensoepTomatengroentensoep
    5. WOENSDAG 26 MEI GroentesoepAspergesoep

    1. Huisbereid Dessert € 3,15 per stuk
    2. VRIJDAG 7 MEI Aardbeien bavarois
    3. VRIJDAG 14 MEI Verse Fruit Salade
    4. VRIJDAG 21 MEI Citroenbavarois
    5. VRIJDAG 28 MEI Witte Chocolademousse

    1. Altijd in voorraad
    2. Als u gerechten niet lust, is het ook mogelijk een andere maaltijd te bestellen. Goedgevulde vissoep (7,00/0,5L)Lasagne (10,45/6,25)Vispannetje met zalm, kabeljauw, schol, garnalen, puree, groenten (14,95/8,10)Vegetarisch gerecht: Zeegroenten met asperges, haricots verts, broccoli, tartaar van scharrelei met botersaus en puree! (10,45/6,25)Garnalenkroket €3,25

      Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in:

      1. Klantnummer*
      1. Naam*
      1. Tel*
      1. Straat*
      1. Huisnummer*
      1. Postcode*
      1. Plaats*
      1. E-mail*
      1. Afhalen/Bezorgen *
      1. Opmerkingen
        (Meer dan 1 stuk van een gerecht bestellen? Andere gerechten van de menukaart bijbestellen? Wilt u een hele of halve portie van een gerecht? Dan graag hier invullen.)
      1. WOENSDAG 2 JUNI
      2. Gehaktbal in tomatensaus met spitskool en gekookte aardappelen
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Schouder karbonade in bruin bier met gebakken aardappelen en mousse van broccoli
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      1. VRIJDAG 4 JUNI
      2. Kabeljauwfilet op grootmoeders wijze: met tomaat, ui, mosterdsaus en puree (12,55 / 6,85)
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Spaghetti bolognaise
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      8. Asperges op z’n Vlaams met ei/ham en gekookte krieltjes (15,30 / 8,30)
      9. Hele portie(s):
      10. Halve portie(s):
      1. MAANDAG 7 JUNI
      2. Slavink met bloemkool, Parmezaanse kaas en peterselie aardappelen
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Chili con carne: Stoofschotel met kidneybonen bonen, gehakt en rijst
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      1. WOENSDAG 9 JUNI
      2. Beenham met zoetzure saus, sperzieboontjes en gebakken aardappelen
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Stamppot met voorjaars groenten, verse worst en ovenspek
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      1. VRIJDAG 11 JUNI
      2. Visstoofpotje met garnalensaus, lamsoor, champignons en puree (12,55 / 6,85)
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Gebraden kippedijen met kerriesaus, gebakken aardappelen en gegratineerde witlof
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      8. Scampi’s met knoflookroomsaus, tagliatelle en tomatensalade (1/2 wortel) (15,30 / 8,30)
      9. Hele portie(s):
      10. Halve portie(s):
      1. MAANDAG 14 JUNI
      2. Vlaamse Stoverij met rode kool, appel en gekookte aardappelen
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Ravioli met ricotta, gebakken aubergine, paddenstoelen en tomaten saus (vegetarisch)
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      1. WOENSDAG 16 JUNI
      2. Cordon bleu met gebakken aardappelen en spinazie
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Gehaktbrood met grove mosterdsaus, puree en snijboontjes
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      1. VRIJDAG 18 JUNI
      2. Rolletje van schol met zalm, worteltjes en puree (12,55 / 6,85)
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Stamppot andijvie met spekjes en scharreleitjes
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      8. Ardeensgebraad met asperges zachte roomsaus en ovenaardappelen (15,30 / 8,30)
      9. Hele portie(s):
      10. Halve portie(s):
      1. MAANDAG 21 JUNI
      2. Kip stroganoff met gegratineerde witlof en witte rijst
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Boterzachte sucade met peterselie aardappelen, witte kool, appel en kerrie
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      1. WOENSDAG 23 JUNI
      2. Boomstammetje met tomaat uit de oven en romige pasta met Gruyère kaas
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Drumsticks met dragon saus, gebakken aardappelen en oosterse roerbakgroenten
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      1. VRIJDAG 25 JUNI
      2. Koolvisfilet met peterselie tapenade, zomergroente en pommes duchesses (12,55 / 6,85)
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Hamburger met gebakken zoete aardappelen, champignons, ui en paprika
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      8. Koude schotel met paté ham, scampi, gerookte zalm, forel en aardappelsalade (15,30 / 8,30)
      9. Hele portie(s):
      10. Halve portie(s):
      1. MAANDAG 28 JUNI
      2. Provençaalse hachee met wortel, doperwten en gekookte aardappelen
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Nasi schotel met kip saté en omelet.
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      1. WOENSDAG 30 JUNI
      2. Witlof met achterham, kaassaus en puree
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Rundervink met pompoencrème, broccoli en krieltjes
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):

      1. Huisbereide Soepen €3,15 per 0,5 Liter / €4,70 per liter
      2. WOENSDAG 2 JUNI Tomaten soep met balletjes
      3. Liter:
      4. Halve liter:
      5. Kippensoep
      6. Liter:
      7. Halve liter:
      1. WOENSDAG 9 JUNI Aspergesoep
      2. Liter:
      3. Halve liter:
      4. Runderbouillon met verse groenten
      5. Liter:
      6. Halve liter:
      1. WOENSDAG 16 JUNI Kervel soep met pastinaak
      2. Liter:
      3. Halve liter:
      4. Oosterse groentesoep
      5. Liter:
      6. Halve liter:
      1. WOENSDAG 23 JUNI Aspergesoep
      2. Liter:
      3. Halve liter:
      4. Boerengroentesoep
      5. Liter:
      6. Halve liter:
      1. WOENSDAG 30 JUNI Champignonsoep
      2. Liter:
      3. Halve liter:
      4. Tomaten groentesoep
      5. Liter:
      6. Halve liter:

      1. Huisbereid Dessert € 3,15 per stuk
      2. VRIJDAG 4 JUNI Tiramisu
      3. Aantal:
      4. VRIJDAG 11 JUNI Bavarois van verse aardbeien
      5. Aantal:
      6. VRIJDAG 18 JUNI Bruine chocolade mousse
      7. Aantal:
      8. VRIJDAG 25 JUNI Panna Cotta met rood fruit
      9. Aantal:

      1. Altijd in voorraad
      2. Als u gerechten niet lust, is het ook mogelijk een andere maaltijd te bestellen.
      3. Goedgevulde vissoep (7,00/0,5L)
      4. Aantal:
      5. Lasagne (10,45/6,25)
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      8. Vispannetje met zalm, kabeljauw, schol, garnalen, puree, groenten (14,95/8,10)
      9. Hele portie(s):
      10. Halve portie(s):
      11. Garnalenkroket 3,25
      12. Aantal:
      13. Kaaskroket 1,50
      14. Aantal:
      15. Vegetarisch gerecht Juni: Tagliatelle met groene zomer groenten, coulis van tomaat en geitenkaas (10,45 / 6,25)
      16. Hele portie(s):
      17. Halve portie(s):