Vul uw persoonlijke gegevens in, zet daarna een vinkje voor het gerecht dat uw wilt bestellen en klik op de knop ‘Bestelling Verzenden’. Eet smakelijk!


    Maandmenu april

    Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in:

    1. Klantnummer*
    1. Naam*
    1. Tel*
    1. Straat*
    1. Huisnummer*
    1. Huisnummer toevoeging
    1. Postcode*
    1. Plaats*
    1. E-mail*
    1. Afhalen/Bezorgen *
    1. Opmerkingen
    1. Speciaal voor Pasen heeft John weer een heerlijke koude schotel op het menu staan. Klik hier voor meer informatie.
    2. Grote portie €12,65 / Halve portie €7,65 (bezorgen gratis bij minimaal 2 halve porties per dag)
    1. MAANDAG 3 april
    2. Gebakken kipfilet, oven aardappelen, spitskool en zoetzure saus
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Aubergines gevuld met rundergehakt, tomatensaus en gebakken aardappelen
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. WOENSDAG 5 april
    2. Cordon bleu met gemengde groente en rozemarijn aardappelen
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Boterzachte sukade, spruitjes, spekjes en puree
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. SOEPEN 5 april
    2. Groentesoep (€3,85)/€5,70)
    3. Liter:
    4. Halve liter:
    5. Tomatensoep met balletjes (€3,85)/€5,70)
    6. Liter:
    7. Halve liter:
    1. VRIJDAG 7 april
    2. Zalmmoot met broccoli stamppot en zachte geitenkaas (€15,25 / €8,35)
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Rundervink in bruin bier met verse appelcompote en puree
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    8. Rollade varkenshaas, aardappel gratin en fijne boontjes (€17,40 / €9,55)
    9. Hele portie(s):
    10. Halve portie(s):
    11. Dessert: Bruine chocolade mousse (€3,85)
    12. Aantal:
    1. MAANDAG 10 april - 2DE PASEN
    2. Kalkoenfilet, paprika saus, doperwten, wortelen en pilafrijst
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Hamburger met witlof, tomatensaus en peterselie krieltjes
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. Speciaal voor Pasen heeft John weer een heerlijke koude schotel op het menu staan.
    1. WOENSDAG 12 april
    2. Italiaans gehaktbrood, puree, spinazie en champignons
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Preistamppot met scharrelei en spekjes
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. SOEPEN 12 april
    2. Kervelsoep (€3,85)/€5,70)
    3. Liter:
    4. Halve liter:
    5. Kalfsbouillon met paddenstoelen (€3,85)/€5,70)
    6. Liter:
    7. Halve liter:
    1. VRIJDAG 14 april
    2. Kabeljauw, ui, tomaat, champignons en gebakken aardappelen (€15,25 / €8,35)
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Lasagne met aubergines, courgette, gehakt en tomaat
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    8. Vlaamse asperges met achterham, scharreleitje, puree en botersaus (€17,40 / €9,55)
    9. Hele portie(s):
    10. Halve portie(s):
    11. Dessert: Panna Cotta met rood fruit(€3,85)
    12. Aantal:
    1. MAANDAG 17 april
    2. Bami schotel met saté en omelet
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Verse worst met groene kool, spekjes en oven aardappelen
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. WOENSDAG 19 april
    2. Ardeensgebraad met broccoli crème, pompoen en gebakken aardappelen
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Vlaamse hutspot met verse worst
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. SOEPEN 19 april
    2. Aspergesoep (€3,85)/€5,70)
    3. Liter:
    4. Halve liter:
    5. Tomaten groenten soep (€3,85)/€5,70)
    6. Liter:
    7. Halve liter:
    1. VRIJDAG 21 april
    2. Koolvishaasje, puree van knolselderij en peterselie aardappelen (€15,25 / €8,35)
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Witlof uit de oven met achterham, kaassaus en puree
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    8. Scampi's, knoflookroomsaus, tagliatelle salade (1/2 ratatouille) (€17,40 / €9,55)
    9. Hele portie(s):
    10. Halve portie(s):
    11. Dessert: Amandel bavarois (€3,85)
    12. Aantal:
    1. MAANDAG 24 april
    2. Boomstammetje met gegratineerde bloemkool en ovenaardappelen
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Stoofpotje van kip, kerrie, prei, taugé en basmatirijst
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. WOENSDAG 26 april
    2. Bœuf bourguignon, groentelasagne en gekookte aardappelen
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Spaghetti Bolognaise
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. SOEPEN 26 april
    2. Broccoli soep (€3,85)/€5,70)
    3. Liter:
    4. Halve liter:
    5. Oosterse groentesoep (€3,85)/€5,70)
    6. Liter:
    7. Halve liter:
    1. VRIJDAG 28 april
    2. Rolletje van scholfilet met zalm, dragonsaus, prei, champignons en puree (€15,25 / €8,35)
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Gehaktbal in de mosterdsaus, gebakken aardappelen, ratatouille van aubergine, courgette en tomaat
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    8. Koude schotel met scampi, forel, serranoham, tomaat en huzarensalade (€17,40 /€9,55)
    9. Hele portie(s):
    10. Halve portie(s):
    11. Dessert: Rijstepap met sinaasappel (€3,85)
    12. Aantal:

    1. Altijd in voorraad
    2. Als u gerechten niet lust, is het ook mogelijk een andere maaltijd te bestellen.
    3. Goedgevulde vissoep (€8,75/0,5L)
    4. Aantal:
    5. Lasagne (€12,65/€7,65)
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    8. Vispannetje met zalm, kabeljauw, schol, garnalen, puree, groenten (€17,40/€9,55)
    9. Hele portie(s):
    10. Halve portie(s):
    11. Garnalenkroket (€3,55)
    12. Aantal:
    13. Kaaskroket (€2,20)
    14. Aantal:
    15. Vegetarisch gerecht april: Geroosterde knolselderij met spinazie en crème van zoete aardappelen (€12,65 / €7,65)
    16. Hele portie(s):
    17. Halve portie(s):


      Maandmenu maart

      Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in:

      1. Klantnummer*
      1. Naam*
      1. Tel*
      1. Straat*
      1. Huisnummer*
      1. Huisnummer toevoeging
      1. Postcode*
      1. Plaats*
      1. E-mail*
      1. Afhalen/Bezorgen *
      1. Opmerkingen
        1. Grote portie €12,65 / Halve portie €7,65 (bezorgen gratis bij minimaal 2 halve porties per dag)
        1. WOENSDAG 1 maart
        2. Spruitjesstamppot met kalfsworst en spekjes
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Chili con carne
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        1. SOEPEN 1 maart
        2. Kervelsoep (€3,85)/€5,70)
        3. Liter:
        4. Halve liter:
        5. Tomatencrèmesoep (€3,85)/€5,70)
        6. Liter:
        7. Halve liter:
        1. VRIJDAG 3 maart
        2. Koolvis uit de oven met botersaus, wortelen en gekookte aardappel (€15,25 / €8,35)
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Proceursteak met bloemkool en ovenaardappelen
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        8. Vispannetje met zalm, schol, kabeljauw, garnalen, puree en groenten (€17,40 / €9,55)
        9. Hele portie(s):
        10. Halve portie(s):
        11. Dessert: Advocaat mousse (€3,85)
        12. Aantal:
        1. MAANDAG 6 maart
        2. Boomstammetje met andijvie en rozemarijn aardappelen
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Kalkoenfilet met paprikasaus, doperwten, wortel en pilafrijst
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        1. WOENSDAG 8 maart
        2. Ardeensgebraad, stoofpeertjes en peterselie aardappelen
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Cordon Bleu, spinazie en pasta met tomaat en basilicum
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        1. SOEPEN 8 maart
        2. Knolselderijsoep met pastinaak (€3,85)/€5,70)
        3. Liter:
        4. Halve liter:
        5. Groente bouillon met vermicelli (€3,85)/€5,70)
        6. Liter:
        7. Halve liter:
        1. VRIJDAG 10 maart
        2. Zeewolf filet, stamppot, prei en mosterdsaus (€15,25 / €8,35)
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Witlof uit de oven met achterham, kaassaus en puree
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        8. Kalfsschenkel ossobucco, fijne groenten en oven aardappelen (€17,40 / €9,55)
        9. Hele portie(s):
        10. Halve portie(s):
        11. Dessert: Bavarois van blauwe bessen(€3,85)
        12. Aantal:
        1. MAANDAG 13 maart
        2. Spies van kipfilet, champignonsaus, pompoencrème en gebakken aardappelen
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Zuurkoolschotel met rundergehakt, ananas, gekookte aardappelen
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        1. WOENSDAG 15 maart
        2. Stamppot Rode bieten met zure room en ovenspek
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Boterzachte sucade met peterselie aardappelen, witte kool met appel en kerrie.
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        1. SOEPEN 15 maart
        2. Minestronesoep (€3,85)/€5,70)
        3. Liter:
        4. Halve liter:
        5. Preisoep (€3,85)/€5,70)
        6. Liter:
        7. Halve liter:
        1. VRIJDAG 17 maart
        2. Kabeljauwfilet in de mosterdsaus met knolselderpuree en gekookte aardappel (€15,25 / €8,35)
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Hamburger met gebakken aardappelen en sperzieboontjes
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        8. Scampi’s met kreeftensaus, gebakken champignons, aubergine en pilafrijst (€17,40 / €9,55)
        9. Hele portie(s):
        10. Halve portie(s):
        11. Dessert: Panna Cota met sinaasappel (€3,85)
        12. Aantal:
        1. MAANDAG 20 maart
        2. Goulash met gebakken aardappel en crème van aubergines
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Macaroni carbonara
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        1. WOENSDAG 22 maart
        2. Witlofstamppot met beenham en gruyère kaas
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Rundervink met prei in de room en gekookte aardappel
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        1. SOEPEN 22 maart
        2. Kalfsbouillon met paddenstoelen (€3,85)/€5,70)
        3. Liter:
        4. Halve liter:
        5. Tomatensoep met balletjes (€3,85)/€5,70)
        6. Liter:
        7. Halve liter:
        1. VRIJDAG 24 maart
        2. Zalmfilet, rieslingsaus zuurkool en puree (€15,25 / €8,35)
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Verse worst met spruitjes, spekjes en gekookte aardappelen
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        8. Zeewolf met basilicumsaus met paddenstoelen, broccoli en risotto rijst (€17,40 /€9,55)
        9. Hele portie(s):
        10. Halve portie(s):
        11. Dessert: Tiramisu (€3,85)
        12. Aantal:
        1. MAANDAG 27 maart
        2. Kippendij met Provençaalse saus, spitskool, pastinaak en gebakken aardappelen
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. In bier gestoofde slavink met bloemkool, peterselie krieltjes en gruyère kaas
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        1. WOENSDAG 29 maart
        2. Wortelstamppot met ovenspek, rookworst en gebakken uitjes
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Nasi schotel met kipsaté en omelet
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        1. SOEPEN 29 maart
        2. Kippenbouillon met fijne groenten (€3,85)/€5,70)
        3. Liter:
        4. Halve liter:
        5. Champignonsoep (€3,85)/€5,70)
        6. Liter:
        7. Halve liter:
        1. VRIJDAG 31 maart
        2. Rolletje van scholfilet, prei, champignons, pernodsaus en aardappelpuree (€15,25 / €8,35)
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Gehaktbal met rodekool, appel en puree
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        8. Vol au Vent van kip, sperzieboontjes en krieltjes (€17,40 /€9,55)
        9. Hele portie(s):
        10. Halve portie(s):
        11. Dessert: Citroenbavarois (€3,85)
        12. Aantal:

        1. Altijd in voorraad
        2. Als u gerechten niet lust, is het ook mogelijk een andere maaltijd te bestellen.
        3. Goedgevulde vissoep (€8,75/0,5L)
        4. Aantal:
        5. Lasagne (€12,65/€7,65)
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        8. erwtensoep (€6,90 /L)
        9. Aantal liters:
        10. Vispannetje met zalm, kabeljauw, schol, garnalen, puree, groenten (€17,40/€9,55)
        11. Hele portie(s):
        12. Halve portie(s):
        13. Garnalenkroket (€3,55)
        14. Aantal:
        15. Kaaskroket (€2,20)
        16. Aantal:
        17. Vegetarisch gerecht maart: Vegetarische spaghetti bolognaise met paddenstoelen (€12,65 / €7,65)
        18. Hele portie(s):
        19. Halve portie(s):