Vul uw persoonlijke gegevens in, zet daarna een vinkje voor het gerecht dat uw wilt bestellen en klik op de knop ‘Bestelling Verzenden’. Eet smakelijk!

    Maandmenu Oktober

    Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in:

    1. Klantnummer*
    1. Naam*
    1. Tel*
    1. Straat*
    1. Huisnummer*
    1. Huisnummer toevoeging
    1. Postcode*
    1. Plaats*
    1. E-mail*
    1. Afhalen/Bezorgen *
    1. Opmerkingen
    1. Grote portie €10,95 / Halve portie €6,60 (bezorgen gratis bij minimaal 2 halve porties per dag)
    1. VRIJDAG 1 Oktober
    2. Kabeljauw met peterselie tapenade, mousse van broccoli, gebakken aardappelen en botersaus (€13,20 / €7,25)
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Blindevink met rode bietjes, appel en krieltjes
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    8. Vispannetje met zalm, schol, scampi’s, kabeljauw, zeegroenten, witte wijnsaus en puree (€15,30 / €8,30)
    9. Hele portie(s):
    10. Halve portie(s):
    11. Dessert: Advocaatbavarois (€3,50)
    12. Aantal:
    1. MAANDAG 4 Oktober
    2. Kalkoenspies met paprikasaus, zoete aardappelen, spitskool en champignons
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Vlaamse stoverij met sperzieboontjes en gekookte aardappelen
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. WOENSDAG 6 Oktober
    2. Spruitjes stamppot met zure room, kalfworst en spekjes
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Boomstammetje met andijvie, een vleugje room en rozemarijn aardappelen
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. SOEPEN
      WOENSDAG 6 Oktober
    2. Soep: Boerengroente soep met balletjes (€3,30/€4,95)
    3. Liter:
    4. Halve liter:
    5. Soep: Tomatencrèmesoep (€3,30/€4,95)
    6. Liter:
    7. Halve liter:
    1. VRIJDAG 8 Oktober
    2. Zalmfilet met gebakken champignons, tomaat, dragonsaus en pasta (€13,20 / €7,25)
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Gehaktballetje, rodekool, appel en romige puree
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    8. Rollade van varkenshaas met champignonsaus, fijne boontjes en aardappel gratin (€15,30 / €8,30)
    9. Hele portie(s):
    10. Halve portie(s):
    11. Dessert: Bruine chocolade mousse (€3,50)
    12. Aantal:
    1. MAANDAG 11 Oktober
    2. Macaroni carbonara
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Stoofpotje kip kerrie met roerbakgroenten en gebakken aardappelen
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. WOENSDAG 13 Oktober
    2. Witlof met achterham, kaassaus en puree
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Hamburger met tomatensaus, gebakken aubergine, pastinaak, champignons en basmatirijst
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. SOEPEN
      WOENSDAG 13 Oktober
    2. Soep: Kippenbouillon met fijne groenten (€3,30/€4,95)
    3. Liter:
    4. Halve liter:
    5. Soep: Kervelsoep (€3,30/€4,95)
    6. Liter:
    7. Halve liter:
    1. VRIJDAG 15 Oktober
    2. Roodbaarsfilet, witte wijnsaus, wortelen, krieltjes en bieslook (€13,20 / €7,25)
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Cordon bleu met spinazie, geurige jus en tagliatelle
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    8. Koude schotel met gerookte zalm, forel, scampi’s, paté en tomaat (€15,30 / €8,30)
    9. Hele portie(s):
    10. Halve portie(s):
    11. Dessert: Bitterkoekjes bavarois (€3,50)
    12. Aantal:
    1. MAANDAG 18 Oktober
    2. Ovengegaarde sukade met zoetzure saus, crème van pompoen, champignons en gebakken aardappelen
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Bamischotel met saté en omelet
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. WOENSDAG 20 Oktober
    2. Beenham met zuurkool, puree en mosterdsaus
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Stamppot andijvie met spekjes en scharrel eitje
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. SOEPEN
      WOENSDAG 20 Oktober
    2. Soep: Oosterse groentesoep met mihoen (€3,30/€4,95)
    3. Liter:
    4. Halve liter:
    5. Soep: Champignon crèmesoep (€3,30/€4,95)
    6. Liter:
    7. Halve liter:
    1. VRIJDAG 22 Oktober
    2. Stoofpotje verse vis, prei, puree en witte wijnsaus (€13,20 / €7,25)
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Ardeensgebraad met stoofpeertjes en gekookte aardappelen
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    8. Scampi's met knoflookroomsaus, pilafrijst en salade (half: gebakken champignons) (€15,30 / €8,30)
    9. Hele portie(s):
    10. Halve portie(s):
    11. Dessert: Vanillecrème met blauwe bessen (€3,50)
    12. Aantal:
    1. MAANDAG 25 Oktober
    2. Rundervink met gegratineerde witlof, geurige jus en room aardappelen
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Oosterse roerbak schotel met kipfilet, boontjes, champignons zoetzure saus en rijst
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. WOENSDAG 27 Oktober
    2. Vlaamse hachee, puree en bloemkool met gruyère kaas
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Kalfsgehaktbal met tomatensaus, rozemarijn aardapppelen, spitskool en pastinaak
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. SOEPEN
      WOENSDAG 27 Oktober
    2. Soep: Prei soep (€3,30/€4,95)
    3. Liter:
    4. Halve liter:
    5. Soep: Tomatenbouillon met vermicelli (€3,30/€4,95)
    6. Liter:
    7. Halve liter:
    1. VRIJDAG 29 Oktober
    2. Rolletje van scholfilet met zalm, peterselie aardappelen, knolselderij en waterkers (€13,20 / €7,25)
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Boerenkool stamppot met rookworst en spekjes
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    8. Lamsstoverij met roomaardappelen en een ratatouille van courgette, aubergine en paddenstoelen (€15,30 / €8,30)
    9. Hele portie(s):
    10. Halve portie(s):
    11. Dessert: Witte chocolademousse met mascarpone (€3,50)
    12. Aantal:

    1. Altijd in voorraad
    2. Als u gerechten niet lust, is het ook mogelijk een andere maaltijd te bestellen.
    3. Goedgevulde vissoep (€7,50/0,5L)
    4. Aantal:
    5. Lasagne (€10,95/€6,60)
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    8. Vispannetje met zalm, kabeljauw, schol, garnalen, puree, groenten (€15,30/€8,30)
    9. Hele portie(s):
    10. Halve portie(s):
    11. Garnalenkroket (€3,25)
    12. Aantal:
    13. Kaaskroket (€2,00)
    14. Aantal:
    15. Vegetarisch gerecht Oktober: Risotto met paddenstoelen, spinazie en pompoen (€10,95 / €6,60)
    16. Hele portie(s):
    17. Halve portie(s):

      Maandmenu September

      Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in:

      1. Klantnummer*
      1. Naam*
      1. Tel*
      1. Straat*
      1. Huisnummer*
      1. Huisnummer toevoeging
      1. Postcode*
      1. Plaats*
      1. E-mail*
      1. Afhalen/Bezorgen *
      1. Opmerkingen
      1. Grote portie €10,95 / Halve portie €6,60 (bezorgen gratis bij minimaal 2 halve porties per dag)
      1. WOENSDAG 1 September
      2. Gemarineerde varkensfilet met gebakken aubergine, Chinese kool en romige puree
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Spies van kipfilet met oosterse roerbakgroenten, kerriesaus en gebakken aardappelen
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      1. SOEPEN 1 September
      2. Soep: Boerengroente soep met balletjes (€3,30/€4,95)
      3. Liter:
      4. Halve liter:
      5. Soep: Kervelsoep met Pastinaak (€3,30/€4,95)
      6. Liter:
      7. Halve liter:
      1. VRIJDAG 3 September
      2. Zalmfilet met broccolistamppot (€13,20 / €7,25)
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Slavink met mosterdsaus, gekookte aardappelen en spinazie
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      8. Lamsstoverij met paddenstoelen, room aardappelen en wortelen (€15,30 / €8,30)
      9. Hele portie(s):
      10. Halve portie(s):
      11. Dessert: Panna cotta met rood fruit (€3,50)
      12. Aantal:
      1. MAANDAG 6 September
      2. Kippendij met paprikasaus, witte rijst, champignons, courgette en spitskool
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Vlaamse stoverij met peterselie aardappelen, rode kool en appel
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      1. WOENSDAG 8 September
      2. Spaghetti bolognaise
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Verse worst met bloemkool, bechamelsaus en puree
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      1. SOEPEN 8 September
      2. Soep: Preisoep met citroenthijm (€3,30/€4,95)
      3. Liter:
      4. Halve liter:
      5. Soep: Tomaten soep (€3,30/€4,95)
      6. Liter:
      7. Halve liter:
      1. VRIJDAG 10 September
      2. Kabeljauw uit de oven met fijn mosterdsaus, prei, zeekraal en puree (€13,20 / €7,25)
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Hamburger, sperzieboontjes en gebakken aardappelen
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      8. Koude schotel met scampi’s, forel, serranoham en huzarensalade (€15,30 / €8,30)
      9. Hele portie(s):
      10. Halve portie(s):
      11. Dessert: Witte chocolade mousse (€3,50)
      12. Aantal:
      1. MAANDAG 13 September
      2. Ardeens gebraad met broccoli crème van zoete aardappel en geurige saus
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Rundervink met andijvie in de room met oven aardappelen
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      1. WOENSDAG 15 September
      2. Prei stamppot met spekjes en scharrel eitje
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Goulash op z'n Hongaars met zuurkool en peterselie aardappelen
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      1. SOEPEN 15 September
      2. Soep: Runderbouillon met fijne groenten (€3,30/€4,95)
      3. Liter:
      4. Halve liter:
      5. Soep: Tomatensoep met basilicum (€3,30/€4,95)
      6. Liter:
      7. Halve liter:
      1. VRIJDAG 17 September
      2. Rolletje van schol met zalm, witte wijnsaus, wortel en pommes duchesse (€13,20 / €7,25)
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Provençaalse kip, broccoli mousse en krieltjes
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      8. Scampi's met knoflookroomsaus, pilafrijst en salade (half: gebakken champignons) (€15,30 / €8,30)
      9. Hele portie(s):
      10. Halve portie(s):
      11. Dessert: Crème van blauwe bessen (€3,50)
      12. Aantal:
      1. MAANDAG 20 September
      2. Gehakt balletjes in tomatensaus met spitskool en kook aardappelen
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Nasi schotel met kip saté en omelet
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      1. WOENSDAG 22 September
      2. Witlof uit de oven met ham, puree en gruyère kaas
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Cordon Bleu met snijboontjes en gebakken aardappelen
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      1. SOEPEN 22 September
      2. Soep: Champignonsoep (€3,30/€4,95)
      3. Liter:
      4. Halve liter:
      5. Soep: Groenten soep (€3,30/€4,95)
      6. Liter:
      7. Halve liter:
      1. VRIJDAG 24 September
      2. Koolvis met zeegroenten prei, garnalensaus met puree (€13,20 / €7,25)
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Tortelloni met parmezaan, paddenstoelen, pastinaak en coulis van tomaat (VEGA)
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      8. Varkenshaas met groene pepersaus, fijne boontjes en aardappel gratin (€15,30 / €8,30)
      9. Hele portie(s):
      10. Halve portie(s):
      11. Dessert: Tiramisu (€3,50)
      12. Aantal:
      1. MAANDAG 27 September
      2. Procureur steak gestoofd in bruin bier met savooiekool en gekookte aardappelen
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Lasagne met courgette, aubergine, rundergehakt en geraspte kaas
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      1. WOENSDAG 29 September
      2. Boterzachte sukade met appelcompote en puree
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Beenham met zoetzure saus, champignons, paprika, uien en rozemarijn aardappelen
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      1. SOEPEN 29 September
      2. Soep: Kippensoep met vermicelli (€3,30/€4,95)
      3. Liter:
      4. Halve liter:
      5. Soep: Knolselderij roomsoep (€3,30/€4,95)
      6. Liter:
      7. Halve liter:

      1. Altijd in voorraad
      2. Als u gerechten niet lust, is het ook mogelijk een andere maaltijd te bestellen.
      3. Goedgevulde vissoep (€7,50/0,5L)
      4. Aantal:
      5. Lasagne (€10,95/€6,60)
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      8. Vispannetje met zalm, kabeljauw, schol, garnalen, puree, groenten (€15,30/€8,30)
      9. Hele portie(s):
      10. Halve portie(s):
      11. Garnalenkroket (€3,25)
      12. Aantal:
      13. Kaaskroket (€2,00)
      14. Aantal:
      15. Vegetarisch gerecht September: Tagliatelle met parmezaanse kaas, paddenstoelen, gebakken pastinaak en tomaten coulis (€10,95/€6,60)
      16. Hele portie(s):
      17. Halve portie(s):