Vul uw persoonlijke gegevens in, zet daarna een vinkje voor het gerecht dat uw wilt bestellen en klik op de knop ‘Bestelling Verzenden’. Eet smakelijk!

    Maandmenu September

    Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in:

    1. Klantnummer*
    1. Naam*
    1. Tel*
    1. Straat*
    1. Huisnummer*
    1. Huisnummer toevoeging
    1. Postcode*
    1. Plaats*
    1. E-mail*
    1. Afhalen/Bezorgen *
    1. Opmerkingen
    1. Grote portie €10,95 / Halve portie €6,60 (bezorgen gratis bij minimaal 2 halve porties per dag)
    1. WOENSDAG 1 September
    2. Gemarineerde varkensfilet met gebakken aubergine, Chinese kool en romige puree
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Spies van kipfilet met oosterse roerbakgroenten, kerriesaus en gebakken aardappelen
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. SOEPEN 1 September
    2. Soep: Boerengroente soep met balletjes (€3,30/€4,95)
    3. Liter:
    4. Halve liter:
    5. Soep: Kervelsoep met Pastinaak (€3,30/€4,95)
    6. Liter:
    7. Halve liter:
    1. VRIJDAG 3 September
    2. Zalmfilet met broccolistamppot (€13,20 / €7,25)
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Slavink met mosterdsaus, gekookte aardappelen en spinazie
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    8. Lamsstoverij met paddenstoelen, room aardappelen en wortelen (€15,30 / €8,30)
    9. Hele portie(s):
    10. Halve portie(s):
    11. Dessert: Panna cotta met rood fruit (€3,50)
    12. Aantal:
    1. MAANDAG 6 September
    2. Kippendij met paprikasaus, witte rijst, champignons, courgette en spitskool
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Vlaamse stoverij met peterselie aardappelen, rode kool en appel
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. WOENSDAG 8 September
    2. Spaghetti bolognaise
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Verse worst met bloemkool, bechamelsaus en puree
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. SOEPEN 8 September
    2. Soep: Preisoep met citroenthijm (€3,30/€4,95)
    3. Liter:
    4. Halve liter:
    5. Soep: Tomaten soep (€3,30/€4,95)
    6. Liter:
    7. Halve liter:
    1. VRIJDAG 10 September
    2. Kabeljauw uit de oven met fijn mosterdsaus, prei, zeekraal en puree (€13,20 / €7,25)
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Hamburger, sperzieboontjes en gebakken aardappelen
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    8. Koude schotel met scampi’s, forel, serranoham en huzarensalade (€15,30 / €8,30)
    9. Hele portie(s):
    10. Halve portie(s):
    11. Dessert: Witte chocolade mousse (€3,50)
    12. Aantal:
    1. MAANDAG 13 September
    2. Ardeens gebraad met broccoli crème van zoete aardappel en geurige saus
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Rundervink met andijvie in de room met oven aardappelen
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. WOENSDAG 15 September
    2. Prei stamppot met spekjes en scharrel eitje
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Goulash op z'n Hongaars met zuurkool en peterselie aardappelen
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. SOEPEN 15 September
    2. Soep: Runderbouillon met fijne groenten (€3,30/€4,95)
    3. Liter:
    4. Halve liter:
    5. Soep: Tomatensoep met basilicum (€3,30/€4,95)
    6. Liter:
    7. Halve liter:
    1. VRIJDAG 17 September
    2. Rolletje van schol met zalm, witte wijnsaus, wortel en pommes duchesse (€13,20 / €7,25)
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Provençaalse kip, broccoli mousse en krieltjes
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    8. Scampi's met knoflookroomsaus, pilafrijst en salade (half: gebakken champignons) (€15,30 / €8,30)
    9. Hele portie(s):
    10. Halve portie(s):
    11. Dessert: Crème van blauwe bessen (€3,50)
    12. Aantal:
    1. MAANDAG 20 September
    2. Gehakt balletjes in tomatensaus met spitskool en kook aardappelen
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Nasi schotel met kip saté en omelet
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. WOENSDAG 22 September
    2. Witlof uit de oven met ham, puree en gruyère kaas
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Cordon Bleu met snijboontjes en gebakken aardappelen
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. SOEPEN 22 September
    2. Soep: Champignonsoep (€3,30/€4,95)
    3. Liter:
    4. Halve liter:
    5. Soep: Groenten soep (€3,30/€4,95)
    6. Liter:
    7. Halve liter:
    1. VRIJDAG 24 September
    2. Koolvis met zeegroenten prei, garnalensaus met puree (€13,20 / €7,25)
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Tortelloni met parmezaan, paddenstoelen, pastinaak en coulis van tomaat (VEGA)
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    8. Varkenshaas met groene pepersaus, fijne boontjes en aardappel gratin (€15,30 / €8,30)
    9. Hele portie(s):
    10. Halve portie(s):
    11. Dessert: Tiramisu (€3,50)
    12. Aantal:
    1. MAANDAG 27 September
    2. Procureur steak gestoofd in bruin bier met savooiekool en gekookte aardappelen
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Lasagne met courgette, aubergine, rundergehakt en geraspte kaas
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. WOENSDAG 29 September
    2. Boterzachte sukade met appelcompote en puree
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Beenham met zoetzure saus, champignons, paprika, uien en rozemarijn aardappelen
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. SOEPEN 29 September
    2. Soep: Kippensoep met vermicelli (€3,30/€4,95)
    3. Liter:
    4. Halve liter:
    5. Soep: Knolselderij roomsoep (€3,30/€4,95)
    6. Liter:
    7. Halve liter:

    1. Altijd in voorraad
    2. Als u gerechten niet lust, is het ook mogelijk een andere maaltijd te bestellen.
    3. Goedgevulde vissoep (€7,50/0,5L)
    4. Aantal:
    5. Lasagne (€10,95/€6,60)
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    8. Vispannetje met zalm, kabeljauw, schol, garnalen, puree, groenten (€15,30/€8,30)
    9. Hele portie(s):
    10. Halve portie(s):
    11. Garnalenkroket (€3,25)
    12. Aantal:
    13. Kaaskroket (€2,00)
    14. Aantal:
    15. Vegetarisch gerecht September: Tagliatelle met parmezaanse kaas, paddenstoelen, gebakken pastinaak en tomaten coulis (€10,95/€6,60)
    16. Hele portie(s):
    17. Halve portie(s):

      Maandmenu Augustus

      Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in:

      1. Klantnummer*
      1. Naam*
      1. Tel*
      1. Straat*
      1. Huisnummer*
      1. Huisnummer toevoeging
      1. Postcode*
      1. Plaats*
      1. E-mail*
      1. Afhalen/Bezorgen *
      1. Opmerkingen
      1. Wij hebben vakantie van 7 augustus tot en met 22 augustus. Wij bezorgen weer maaltijden vanaf 23 augustus.
        Grote portie €10,95 / Halve portie €6,60 (bezorgen gratis bij minimaal 2 halve porties per dag)
      1. MAANDAG 2 AUGUSTUS
      2. Moussaka ovenschotel met lamsgehakt, aubergines en aardappel
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. In bruin bier gestoofde procureur steak met bloemkool en oven aardappelen
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      1. WOENSDAG 4 AUGUSTUS
      2. Kipfilet met in room gestoofde prei, spekjes en aardappelpuree
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Cordon Bleu met pilafrijst, paprika, champignons en spitskool
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      1. SOEPEN 4 AUGUSTUS
      2. Soep: Tomaten crème soep met balletjes (€3,30/€4,95)
      3. Liter:
      4. Halve liter:
      5. Soep: Groentesoep met vermicelli (€3,30/€4,95)
      6. Liter:
      7. Halve liter:
      1. VRIJDAG 6 AUGUSTUS
      2. Koolvis uit de oven met botersaus, wortelen en gekookte aardappelen (€13,20/€7,25)
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Rundervink met rode kool appel en puree
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      8. Rollade van varkenshaas, champignonroomsaus, met pastinaak en groene asperges en gebakken aardappelen (€15,30/€8,30)
      9. Hele portie(s):
      10. Halve portie(s):
      11. Dessert: Mousse van verse aardbeien (€3,50)
      12. Aantal:
      1. MAANDAG 23 AUGUSTUS
      2. Hamburger met gebakken aardappelen en snijboontjes
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Witlof met achterham, kaassaus en krieltjes
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      1. WOENSDAG 25 AUGUSTUS
      2. Macaroni carbonara
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Ardeensgebraad andijvie, vleugje room en puree
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      1. SOEPEN 25 AUGUSTUS
      2. Soep: Champignonsoep (€3,30/€4,95)
      3. Liter:
      4. Halve liter:
      5. Soep: Kippenbouillon met verse groenten (€3,30/€4,95)
      6. Liter:
      7. Halve liter:
      1. VRIJDAG 27 AUGUSTUS
      2. Scholfilet met zalm, prei, gekookte aardappelen en mosterd saus (€13,20/€7,25)
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Kippendij met kerriesaus, pompoen, broccoli en rozemarijn aardappelen
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      8. Scampi’s met knoflookroomsaus, salade (halfjes met wortel) en tagliatelle (€15,30/€8,30)
      9. Hele portie(s):
      10. Halve portie(s):
      11. Dessert: Bruine chocolade mousse (€3,50)
      12. Aantal:
      1. MAANDAG 30 AUGUSTUS
      2. Gehaktbal met sperzieboontjes en gebakken aardappelen
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Goulash met wortel/doperwten en gekookte aardappelen
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):

      1. Altijd in voorraad
      2. Als u gerechten niet lust, is het ook mogelijk een andere maaltijd te bestellen.
      3. Goedgevulde vissoep (€7,50/0,5L)
      4. Aantal:
      5. Lasagne (€10,95/€6,60)
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      8. Vispannetje met zalm, kabeljauw, schol, garnalen, puree, groenten (€15,30/€8,30)
      9. Hele portie(s):
      10. Halve portie(s):
      11. Garnalenkroket (€3,25)
      12. Aantal:
      13. Kaaskroket (€2,00)
      14. Aantal:
      15. Vegetarisch gerecht Augustus: Stamppot met zoete aardappelen, spinazie en walnoten (€10,95/€6,60)
      16. Hele portie(s):
      17. Halve portie(s):

        Maandmenu Juli

        Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in:

        1. Klantnummer*
        1. Naam*
        1. Tel*
        1. Straat*
        1. Huisnummer*
        1. Huisnummer toevoeging
        1. Postcode*
        1. Plaats*
        1. E-mail*
        1. Afhalen/Bezorgen *
        1. Opmerkingen
        1. Wij hebben vakantie van 7 augustus tot en met 22 augustus. Als u extra gerechten wilt bestellen om in te vriezen kunt u deze ZELF extra bestellen. Sommige gerechten zijn gemarkeerd met (Diepvries) en hebben een andere kleur. Dit wil zeggen dat de gerechten zijn aanbevolen om in te vriezen. Maak uw keuze bij hele of halve portie(s), inclusief de gerechten om in te vriezen. ALLE gerechten worden geleverd op de aangegeven datum.
        1. VRIJDAG 2 JULI
        2. Kabeljauwfilet met garnalensaus, puree van broccoli en krieltjes (€12,55 / €6,85)
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Rollade van kipfilet met ricotta, gebakken aubergine en tomaat (Diepvries)
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        8. Kalfstong met madeirasaus, gebakken zoete aardappelen, spitskool en pastinaak (Diepvries) (€15,30 / €8,30)
        9. Hele portie(s):
        10. Halve portie(s):
        11. Dessert: Advocaten mousse (€3,15)
        12. Aantal:
        1. MAANDAG 5 JULI
        2. Gehaktballetjes met rode kool, appel, jus en gekookte aardappelen
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Cordon Bleu met spinazie en romige pasta (Diepvries)
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        1. WOENSDAG 7 JULI
        2. Verse worst met bloemkool uit de oven, parmezaanse kaas en puree (Diepvries)
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Boterzachte sukade met sperzieboontjes en gebakken aardappelen
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        8. Soep: Lichte gebonden kippensoep (€3,15 / €4,70)
        9. Halve liter:
        10. Liter:
        11. Soep: Tomaten groentesoep met ballen (€3,15 / €4,70)
        12. Halve liter:
        13. Liter:
        1. VRIJDAG 9 JULI
        2. Zalm met dragon saus, gebakken champignons, ui en romige puree (Diepvries) (€12,55 / €6,85)
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Andijvie stamppot met spekjes en een scharrel eitje
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        8. Varkenshaas spies met aardappelgratin, sjalottensaus en groente ratatouille (Diepvries) (€15,30 / €8,30)
        9. Hele portie(s):
        10. Halve portie(s):
        11. Dessert: Bavarois van blauwe bessen (€3,15)
        12. Aantal:
        1. MAANDAG 12 JULI
        2. Kalfsgehaktbrood met gebakken aardappelen, mosterd- saus en wortelen
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Vlaamse stoverij met snijbonen en gekookte aardappelen
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        1. WOENSDAG 14 JULI
        2. Pasta met kipfilet, prei, paddenstoelen, tomaat en verse pesto met parmezaanse saus (Diepvries)
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Varkensfilet met picklessaus, zomerkooltjes en puree (Diepvries)
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        8. Soep: Kervelsoep (€3,15 / €4,70)
        9. Halve liter:
        10. Liter:
        11. Soep: Runderbouillon met verse groenten (€3,15 / €4,70)
        12. Halve liter:
        13. Liter:
        1. VRIJDAG 16 JULI
        2. Visstoofpotje met pompoen uit de oven, ui, champignons en puree (Diepvries) (€12,55 / €6,85)
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Hamburger met groenten lasagne, krieltjes en zoete paprika saus
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        8. Aardappel salade met tonijn, gerookte zalm, scampi’s, boontjes en een gevuld eitje (€15,30 / €8,30)
        9. Hele portie(s):
        10. Halve portie(s):
        11. Dessert: Bruine chocolade mousse (€3,15)
        12. Aantal:
        1. MAANDAG 19 JULI
        2. Spaghetti carbonara (Diepvries)
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Provençaalse hachee met wortel, doperwten en gekookte aardappelen
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        1. WOENSDAG 21 JULI
        2. Witlof schotel met achterham, puree en kaassaus (Diepvries)
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Kalkoenfilet met Provençaalse saus, courgette, aubergine en oven aardappelen
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        8. Soep: Champignonsoep (€3,15 / €4,70)
        9. Halve liter:
        10. Liter:
        11. Soep: Oosterse groentesoep met mihoen (€3,15 / €4,70)
        12. Halve liter:
        13. Liter:
        1. VRIJDAG 23 JULI
        2. Scholfilet met zachte soja saus, pilafrijst en roerbak groenten (Diepvries) (€12,55 / €6,85)
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Schouder karbonade in bruinbier met witte kool, appel en puree (Diepvries)
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        8. Kalfsrollade met groene asperges, aardappel gratin en haricots verts (Diepvries) (€15,30 / €8,30)
        9. Hele portie(s):
        10. Halve portie(s):
        11. Dessert: Citroen bavarois met aardbeien (€3,15)
        12. Aantal:
        1. MAANDAG 26 JULI
        2. Slavink met geurige jus, paksoi, spitskool, parmezaan en krieltjes
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Bami schotel met saté omelet en zoetzure saus (Diepvries)
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        1. WOENSDAG 28 JULI
        2. Ardeens gebraad met gebakken aardappelen, ui, spek en broccoli
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Gebakken kippendij met kerriesaus, witte rijst en gebakken aubergine, courgette en champignons (Diepvries)
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        8. Soep: Tomatensoep met balletjes (€3,15 / €4,70)
        9. Halve liter:
        10. Liter:
        11. Soep: Kippenbouillon met paddenstoelen (€3,15 / €4,70)
        12. Halve liter:
        13. Liter:
        1. VRIJDAG 30 JULI
        2. Vispannetjes met prei, zeekraal, puree en witte wijn saus (Diepvries) (€12,55 / €6,85)
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Stamppot van zomergroenten met runder vink (Diepvries)
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        8. Koude schotel met paté, ham, scampi, zalm tomaat en huzarensalade (€15,30 / €8,30)
        9. Hele portie(s):
        10. Halve portie(s):
        11. Dessert: Crème van witte chocolade met mascarpone (€3,15)
        12. Aantal:

        1. Altijd in voorraad
        2. Als u gerechten niet lust, is het ook mogelijk een andere maaltijd te bestellen.
        3. Goedgevulde vissoep (€7,00/0,5L)
        4. Aantal:
        5. Lasagne (€10,45/6,25)
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        8. Vispannetje met zalm, kabeljauw, schol, garnalen, puree, groenten (€15,30 / €8,30)
        9. Hele portie(s):
        10. Halve portie(s):
        11. Garnalenkroket (€3,25)
        12. Aantal:
        13. Kaaskroket (€1,50)
        14. Aantal:
        15. Vegetarisch gerecht Juli: Mousse van broccoli, zoete oven aardappelen, champignons en venkel (€10,45 / €6,25)
        16. Hele portie(s):
        17. Halve portie(s):