Vul uw persoonlijke gegevens in, zet daarna een vinkje voor het gerecht dat uw wilt bestellen en klik op de knop ‘Bestelling Verzenden’. Eet smakelijk!

    Maandmenu mei

    Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in:

    1. Klantnummer*
    1. Naam*
    1. Tel*
    1. Straat*
    1. Huisnummer*
    1. Huisnummer toevoeging
    1. Postcode*
    1. Plaats*
    1. E-mail*
    1. Afhalen/Bezorgen *
    1. Opmerkingen
    1. Grote portie €11,50 / Halve portie €6,95 (bezorgen gratis bij minimaal 2 halve porties per dag)
    1. MAANDAG 2 mei
    2. Kalkoenrollade met paprikasaus, voorjaarsgroenten en gebakken aardappelen
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Moussaka: ovenschotel met lamsgehakt, aubergines en aardappelen
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. WOENSDAG 4 mei
    2. Verse worst met bloemkool, gruyèrekaas en romige puree
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Kalkoenstoverij met pompoen, champignons en gebakken aardappelen
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. SOEPEN WOENSDAG 4 mei
    2. Aspergesoep (€3,50/€5,20)
    3. Liter:
    4. Halve liter:
    5. Tomaten-groentensoep (€3,50/€5,20)
    6. Liter:
    7. Halve liter:
    1. VRIJDAG 6 mei
    2. Kabeljauwfilet met garnalensaus, broccoli mousse en gekookte aardappelen (€13,85 / €7,60)
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Andijvie stamppot met scharreleitje en spekjes
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    8. Zeewolf met kappertjes, zeegroenten, asperges en aardappel puree (€15,80 / €8,70)
    9. Hele portie(s):
    10. Halve portie(s):
    11. Dessert: Aardbeien bavarois (€3,50)
    12. Aantal:
    1. MAANDAG 9 mei
    2. Kippendij met Provençaalse saus, spitskool, pastinaak en gebakken aardappelen
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Karbonade in bruin bier met wortelen, doperwten en peterselie aardappelen
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. WOENSDAG 11 mei
    2. Bœuf bourguignon met groenten lasagne met rozemarijn aardappelen
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Slavink met mosterdsaus, rode bietjes, appel en puree
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. SOEPEN WOENSDAG 11 mei
    2. Boerengroenten soep met balletjes (€3,50/€5,20)
    3. Liter:
    4. Halve liter:
    5. Kervelsoep (€3,50/€5,20)
    6. Liter:
    7. Halve liter:
    1. VRIJDAG 13 mei
    2. Vispannetje op wijze van Valk met pasta, tomaat, ui en paddenstoelen(€13,85 / €7,60)
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Gehaktballetjes, jus, andijvie in de room en gekookte aardappelen
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    8. Asperges op z’n Vlaams met ei, ham en krieltjes (€15,80 / €8,70)
    9. Hele portie(s):
    10. Halve portie(s):
    11. Dessert: Tiramisu (€3,50)
    12. Aantal:
    1. MAANDAG 16 mei
    2. Nasi schotel met kipsaté en omelet
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Cordon Bleu met sperzieboontjes en gebakken aardappelen
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. WOENSDAG 18 mei
    2. Witlof met achterham, kaassaus en puree
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Italiaans gehaktbrood met spinazie en risotto
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. SOEPEN WOENSDAG 18 mei
    2. Kippenbouillon met fijne groenten (€3,50/€5,20)
    3. Liter:
    4. Halve liter:
    5. Tomaten-crèmesoep (€3,50/€5,20)
    6. Liter:
    7. Halve liter:
    1. VRIJDAG 20 mei
    2. Zalmmoot met broccolistamppot en geitenkaas (€13,85 / €7,60)
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Spies van kipfilet met dragonsaus, gebakken aardappelen en groente quiche
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    8. Ossobuco (kalfsschenkel) met fijne groenten, paddenstoelen en verse pasta(€15,80 / €8,70)
    9. Hele portie(s):
    10. Halve portie(s):
    11. Dessert: Witte chocolade mousse met mascarpone (€3,50)
    12. Aantal:
    1. MAANDAG 23 mei
    2. Hamburger in de tomatensaus, champignons, courgette, spitskool en oven aardappelen
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Macaroni Carbonara
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. WOENSDAG 25 mei
    2. Gemarineerde varkensfilet met mosterdsaus, gebakken paprika, champignons en room aardappelen
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Stamppot met voorjaarsgroenten, spekjes en verse worst
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. SOEPEN WOENSDAG 25 mei
    2. Aspergesoep (€3,50/€5,20)
    3. Liter:
    4. Halve liter:
    5. Oosterse groentesoep met mihoen (€3,50/€5,20)
    6. Liter:
    7. Halve liter:
    1. VRIJDAG 27 mei
    2. Koolvis met peterselie tapenade, crème van wortel en krieltjes(€13,85 / €7,60)
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Boterzachte sukade, rode kool, appel en puree
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    8. Scampi’s in knoflookroomsaus, pilafrijst en salade (1/2 lamsoor/champignons) (€15,80 / €8,70)
    9. Hele portie(s):
    10. Halve portie(s):
    11. Dessert: Crème van blauwe bessen (€3,50)
    12. Aantal:
    1. MAANDAG 30 mei
    2. Kipfilet met kerriesaus, basmatirijst en oosterse roerbakgroenten
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Ardeensgebraad met gegratineerde witlof en ovenaardappelen
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):

    1. Altijd in voorraad
    2. Als u gerechten niet lust, is het ook mogelijk een andere maaltijd te bestellen.
    3. Goedgevulde vissoep (€7,95/0,5L)
    4. Aantal:
    5. Lasagne (€11,50/€6,60)
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    8. Vispannetje met zalm, kabeljauw, schol, garnalen, puree, groenten (€15,80/€8,70)
    9. Hele portie(s):
    10. Halve portie(s):
    11. Garnalenkroket (€3,25)
    12. Aantal:
    13. Kaaskroket (€2,00)
    14. Aantal:
    15. Vegetarisch gerecht mei: Asperges met zeegroenten Tartaar van scharrel ei botersaus sperzieboontjes en puree (€11,50 / €6,95)
    16. Hele portie(s):
    17. Halve portie(s):

      Maandmenu juni

      Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in:

      1. Klantnummer*
      1. Naam*
      1. Tel*
      1. Straat*
      1. Huisnummer*
      1. Huisnummer toevoeging
      1. Postcode*
      1. Plaats*
      1. E-mail*
      1. Afhalen/Bezorgen *
      1. Opmerkingen
      1. 2de Pinksteren, zijn wij gesloten. Mocht u graag extra maaltijden wensen voor komende twee dagen geeft u dit dan tijdig aan.

        Grote portie €11,50 / Halve portie €6,95 (bezorgen gratis bij minimaal 2 halve porties per dag)
      1. WOENSDAG 1 juni
      2. Gehaktbal met tomatensaus, spitskool, paprika, gekookte aardappel
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Schouder karbonade in bruin bier met gebakken aardappelen en mousse van broccoli
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      1. SOEPEN WOENSDAG 1 juni
      2. Tomatensoep met balletjes (€3,50/€5,20)
      3. Liter:
      4. Halve liter:
      5. Kippensoep (€3,50/€5,20)
      6. Liter:
      7. Halve liter:
      1. VRIJDAG 3 juni
      2. Kabeljauwfilet op grootmoeders wijze: met tomaat, ui, puree (€13,85 / €7,60)
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Spaghetti Bolognaise
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      8. Asperges op Vlaamse wijze met ei, ham en gekookte krieltjes (€15,80 / €8,70)
      9. Hele portie(s):
      10. Halve portie(s):
      11. Dessert: Bavarois advocaat (€3,50)
      12. Aantal:
      1. MAANDAG 6 juni
      2. Vandaag, 2de Pinksteren, zijn wij gesloten.

        Mocht u graag extra maaltijden wensen voor komende twee dagen geeft u dit dan tijdig aan.

      1. WOENSDAG 8 juni
      2. Beenham met zoetzure saus, sperzieboontjes en gebakken aardappelen
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Chili con carne: stoofschotel met rundergehakt, rijst en kidneybonen
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      1. SOEPEN WOENSDAG 8 juni
      2. Aspergesoep (€3,50/€5,20)
      3. Liter:
      4. Halve liter:
      5. Runderbouillon met verse groenten (€3,50/€5,20)
      6. Liter:
      7. Halve liter:
      1. VRIJDAG 10 juni
      2. Visstoofpotje met Provençaalse saus, lamsoor, champignons en puree (€13,85 / €7,60)
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Gebraden kippendij met kerriesaus, ovenaardappelen en groente lasagne
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      8. Scampi’s met kreeftensaus, risotto en tomatensalade (half: met wortel) (€15,80 / €8,70)
      9. Hele portie(s):
      10. Halve portie(s):
      11. Dessert: Mousse van frambozen (€3,50)
      12. Aantal:
      1. MAANDAG 13 juni
      2. Vlaamse Stoverij met rode kool, appel en gekookte aardappelen
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Ravioli met ricotta, gebakken aubergine, paddenstoelen en tomaten saus
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      1. WOENSDAG 15 juni
      2. Cordon bleu met gebakken aardappelen en spinazie
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Gehaktbrood met grove mosterdsaus, puree en snijboontjes
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      1. SOEPEN WOENSDAG 15 juni
      2. Kervelsoep met pastinaak (€3,50/€5,20)
      3. Liter:
      4. Halve liter:
      5. Oosterse groentesoep (€3,50/€5,20)
      6. Liter:
      7. Halve liter:
      1. VRIJDAG 17 juni
      2. Scholrolletje, met zalm, worteltjes en puree (€13,85 / €7,60)
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Slavink, bloemkool, Parmezaanse kaas en peterselieaardappelen
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      8. Varkens rollade met asperges zachte roomsaus en ovenaardappelen (€15,80 / €8,70)
      9. Hele portie(s):
      10. Halve portie(s):
      11. Dessert: Bruine chocolademousse (€3,50)
      12. Aantal:
      1. MAANDAG 20 juni
      2. Kip stroganoff met gegratineerde witlof en witte rijst
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Boterzachte sukade met peterselie aardappelen, witte kool, appel en kerrie
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      1. WOENSDAG 22 juni
      2. Boomstammetje met andijvie en romige puree
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Ardeens gebraad met zoetzure saus, gebakken aardappelen en oosterse roerbakgroenten
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      1. SOEPEN WOENSDAG 22 juni
      2. Aspergesoep (€3,50/€5,20)
      3. Liter:
      4. Halve liter:
      5. Boerengroentesoep (€3,50/€5,20)
      6. Liter:
      7. Halve liter:
      1. VRIJDAG 24 juni
      2. Kabeljauw met peterselie tapenade, zomergroente en pommes duchesses (€13,85 / €7,60)
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Hamburger met gebakken zoete aardappel, champignons, ui en paprika
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      8. Koude schotel met paté, ham, scampi, gerookte zalm, forel en aardappelsalade (€15,80 / €8,70)
      9. Hele portie(s):
      10. Halve portie(s):
      11. Dessert: Panna Cotta met rood fruit (€3,50)
      12. Aantal:
      1. MAANDAG 27 juni
      2. Provençaalse hachee met wortel, doperwten en gekookte aardappelen
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Bamischotel met saté en omelet
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      1. WOENSDAG 29 juni
      2. Witlof met achterham, kaassaus en puree
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Rundervink met pompoencrème, broccoli en krieltjes
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      1. SOEPEN WOENSDAG 29 juni
      2. Champignonsoep (€3,50/€5,20)
      3. Liter:
      4. Halve liter:
      5. Tomaten groentesoep (€3,50/€5,20)
      6. Liter:
      7. Halve liter:

      1. Altijd in voorraad
      2. Als u gerechten niet lust, is het ook mogelijk een andere maaltijd te bestellen.
      3. Goedgevulde vissoep (€7,95/0,5L)
      4. Aantal:
      5. Lasagne (€11,50/€6,60)
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      8. Vispannetje met zalm, kabeljauw, schol, garnalen, puree, groenten (€15,80/€8,70)
      9. Hele portie(s):
      10. Halve portie(s):
      11. Garnalenkroket (€3,25)
      12. Aantal:
      13. Kaaskroket (€2,00)
      14. Aantal:
      15. Vegetarisch gerecht juni: Tagliatelle met groene zomergroenten, coulis van tomaat en geitenkaas (€11,50 / €6,95)
      16. Hele portie(s):
      17. Halve portie(s):