Vul uw persoonlijke gegevens in, zet daarna een vinkje voor het gerecht dat uw wilt bestellen en klik op de knop ‘Bestelling Verzenden’. Eet smakelijk!


    Maandmenu oktober

    Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in:

    1. Klantnummer*
    1. Naam*
    1. Tel*
    1. Straat*
    1. Huisnummer*
    1. Huisnummer toevoeging
    1. Postcode*
    1. Plaats*
    1. E-mail*
    1. Afhalen/Bezorgen *
    1. Opmerkingen
    1. Grote portie €12,65 / Halve portie €7,65 (bezorgen gratis bij minimaal 2 halve porties per dag)
    1. MAANDAG 2 oktober
    2. Kalkoenspies met paprikasaus, zoete aardappelen, spitskool en champignons
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Vlaamse stoverij met sperzieboontjes en gekookte aardappelen
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. WOENSDAG 4 oktober
    2. Spruitjes stamppot met zure room, kalfsworst en spekjes
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Boomstammetje met andijvie, een vleugje room en rozemarijn aardappelen
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. SOEPEN 4 oktober
    2. Kippenbouillon met fijne groenten (€3,85)/€5,70)
    3. Liter:
    4. Halve liter:
    5. Kervelsoep (€3,85)/€5,70)
    6. Liter:
    7. Halve liter:
    1. VRIJDAG 6 oktober
    2. Zalmfilet met gebakken champignons, tomaat, dragonsaus en pasta (€15,25 / €8,35)
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Gehaktbal, rodekool, appel en romige puree
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    8. Rollade van varkenshaas met champignonsaus, fijne boontjes en aardappel gratin (€17,40 / €9,55)
    9. Hele portie(s):
    10. Halve portie(s):
    11. Dessert: Advocaatbavarois (€3,85)
    12. Aantal:
    1. MAANDAG 9 oktober
    2. Macaroni Bolognaise
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Stoofpotje kip kerrie met roerbakgroenten en gebakken aardappelen
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. WOENSDAG 11 oktober
    2. Witlof met achterham, kaassaus en puree
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Hamburger met tomatensaus, gebakken aubergine, pastinaak, champignons en basmatirijst
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. SOEPEN 11 oktober
    2. Boerengroente soep met balletjes (€3,85)/€5,70)
    3. Liter:
    4. Halve liter:
    5. Tomatencrèmesoep (€3,85)/€5,70)
    6. Liter:
    7. Halve liter:
    1. VRIJDAG 13 oktober
    2. Roodbaarsfilet, wittewijnsaus, wortelen, krieltjes en bieslook (€15,25 / €8,35)
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Cordon bleu met spinazie, geurige jus en tagliatelle
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    8. Koude schotel met gerookte zalm, forel, scampi’s, paté en tomaat (€17,40 / €9,55)
    9. Hele portie(s):
    10. Halve portie(s):
    11. Dessert: Bruine chocolade mousse (€3,85)
    12. Aantal:
    1. MAANDAG 16 oktober
    2. Zoetzure sukade met, crème van pompoen, champignons en gebakken aardappelen
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Bamischotel met saté en omelet
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. WOENSDAG 18 oktober
    2. Beenham met zuurkool, puree en mosterdsaus
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Stamppot andijvie met spekjes en scharrel eitje
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. SOEPEN 18 oktober
    2. Oosterse groentesoep met mihoen (€3,85)/€5,70)
    3. Liter:
    4. Halve liter:
    5. Champignon crèmesoep (€3,85)/€5,70)
    6. Liter:
    7. Halve liter:
    1. VRIJDAG 20 oktober
    2. Stoofpotje verse vis, prei, puree en witte wijn saus (€15,25 / €8,35)
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Ardeensgebraad met stoofpeertjes en gekookte aardappelen
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    8. Scampi ́s met kreeftensaus, pilafrijst, paddenstoelen en aubergines (€17,40 / €9,55)
    9. Hele portie(s):
    10. Halve portie(s):
    11. Dessert: Bitterkoekjes bavarois (€3,85)
    12. Aantal:
    1. MAANDAG 23 oktober
    2. Rundervink met gegratineerde witlof, geurige jus en roomaardappelen
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Oosterse roerbak schotel met kipfilet, boontjes, champignons zoetzure saus en rijst
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. WOENSDAG 25 oktober
    2. Vlaamse hachee, puree en bloemkool met gruyère kaas
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Kalfsgehaktbal met tomatensaus, rozemarijn aardappelen, spitskool en pastinaak
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. SOEPEN 25 oktober
    2. Prei soep (€3,85)/€5,70)
    3. Liter:
    4. Halve liter:
    5. Tomatenbouillon met vermicelli (€3,85)/€5,70)
    6. Liter:
    7. Halve liter:
    1. VRIJDAG 27 oktober
    2. Rolletje van scholfilet met zalm, peterselie aardappelen, knolselderij en waterkers (€15,25 / €8,35)
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Boerenkool stamppot met rookworst en spekjes
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    8. Lamsstoverij met roomaardappelen en een ratatouille van courgette, aubergine en paddenstoelen (€17,40 /€9,55)
    9. Hele portie(s):
    10. Halve portie(s):
    11. Dessert: Vanillecrème met blauwe bessen (€3,85)
    12. Aantal:
    1. MAANDAG 30 oktober
    2. Gebakken kipfilet, dragonsaus, broccoli crème en krieltjes
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. In bier gestoofde karbonade, andijvie in de room en ovenaardappelen
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):

    1. Altijd in voorraad
    2. Als u gerechten niet lust, is het ook mogelijk een andere maaltijd te bestellen.
    3. Erwtensoep (€6,90 p. liter)
    4. Aantal:
    5. Goedgevulde vissoep (€8,75/0,5L)
    6. Aantal:
    7. Lasagne (€12,65/€7,65)
    8. Hele portie(s):
    9. Halve portie(s):
    10. Vispannetje met zalm, kabeljauw, schol, garnalen, puree, groenten (€17,40/€9,55)
    11. Hele portie(s):
    12. Halve portie(s):
    13. Garnalenkroket (€3,55)
    14. Aantal:
    15. Kaaskroket (€2,20)
    16. Aantal:
    17. Vegetarisch gerecht oktober: Risotto met zuurkool, groene asperges en Parmezaanse kaas (€12,65 / €7,65)
    18. Hele portie(s):
    19. Halve portie(s):


      Maandmenu september

      Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in:

      1. Klantnummer*
      1. Naam*
      1. Tel*
      1. Straat*
      1. Huisnummer*
      1. Huisnummer toevoeging
      1. Postcode*
      1. Plaats*
      1. E-mail*
      1. Afhalen/Bezorgen *
      1. Opmerkingen
      1. Grote portie €12,65 / Halve portie €7,65 (bezorgen gratis bij minimaal 2 halve porties per dag)
      1. VRIJDAG 1 september
      2. Zalmfilet met broccolistamppot en geitenkaas (€15,25 / €8,35)
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Italiaans gehaktbrood met spinazie, champignons en puree
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      8. Kalfsrollade met paddenstoelen, pancetta, roomaardappelen en snijboontjes (€17,40 / €9,55)
      9. Hele portie(s):
      10. Halve portie(s):
      11. Dessert: Panna cotta met rood fruit (€3,85)
      12. Aantal:
      1. MAANDAG 4 september
      2. Kippendij met paprikasaus, witte rijst, champignons, courgette en spitskool
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Vlaamse stoverij met gekookte aardappelen, rode kool en appel
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      1. WOENSDAG 6 september
      2. Spaghetti carbonara
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Verse worst met bloemkool, bechamelsaus en puree
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      1. SOEPEN 6 september
      2. Boerengroente soep met balletjes (€3,85)/€5,70)
      3. Liter:
      4. Halve liter:
      5. Kervelsoep met Pastinaak (€3,85)/€5,70)
      6. Liter:
      7. Halve liter:
      1. VRIJDAG 8 september
      2. Kabeljauw uit de oven met fijne mosterdsaus, prei, zee- kraal en gekookte aardappelen (€15,25 / €8,35)
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Hamburger, sperzieboontjes en gebakken aardappelen
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      8. Koude schotel met scampi’s, forel, serranoham en huzarensalade (€17,40 / €9,55)
      9. Hele portie(s):
      10. Halve portie(s):
      11. Dessert: Witte chocolade mousse (€3,85)
      12. Aantal:
      1. MAANDAG 11 september
      2. Ardeens gebraad met crème van zoete aardappel, ratatouille aubergine en courgette en geurige saus
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Rundervink met andijvie in de room, oven aardappelen
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      1. WOENSDAG 13 september
      2. Prei stamppot met spekjes en scharrel eitje
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Goulash op zn Hongaars met zuurkool en peterselie aardappelen
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      1. SOEPEN 13 september
      2. Preisoep met citroentijm (€3,85)/€5,70)
      3. Liter:
      4. Halve liter:
      5. Minestrone soep (€3,85)/€5,70)
      6. Liter:
      7. Halve liter:
      1. VRIJDAG 15 september
      2. Rolletje van schol en zalm, witte wijnsaus, wortel en pommes duchesse (€15,25 / €8,35)
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Provençaalse kip, broccoli mousse en krieltjes
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      8. Scampi's met knoflookroomsaus, pilafrijst en salade (half: gebakken champignons) (€17,40 / €9,55)
      9. Hele portie(s):
      10. Halve portie(s):
      11. Dessert: Crème van blauwe bessen (€3,85)
      12. Aantal:
      1. MAANDAG 18 september
      2. Gehaktballetjes in tomatensaus met spitskool en kookaardappelen
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Nasi schotel met kip saté en omelet
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      1. WOENSDAG 20 september
      2. Witlof uit de oven met ham, puree en gruyère kaas
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Cordon Bleu met tomaat uit de oven en gebakken aardappelen
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      1. SOEPEN 20 september
      2. Champignonsoep (€3,85)/€5,70)
      3. Liter:
      4. Halve liter:
      5. Groenten soep (€3,85)/€5,70)
      6. Liter:
      7. Halve liter:
      1. VRIJDAG 22 september
      2. Koolvis met zeegroenten prei, garnalensaus met aardappel puree (€15,25 / €8,35)
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Tortelloni met Parmezaans, paddenstoelen, pastinaak en coulis van tomaat (VEGA)
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      8. Varkenshaas met groene pepersaus, fijne boontjes en aardappel gratin (€17,40 /€9,55)
      9. Hele portie(s):
      10. Halve portie(s):
      11. Dessert: Tiramisu (€3,85)
      12. Aantal:
      1. MAANDAG 25 september
      2. Provençaalse varkens steak gestoofd in bruin bier met savooiekool en gekookte aardappelen
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Lasagne met courgette, aubergine, rundergehakt en tomaat
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      1. WOENSDAG 27 september
      2. Boterzachte sukade met appelcompote en puree
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Beenham met zoetzure saus, champignons, paprika, uien en rozemarijn aardappelen
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      1. SOEPEN 27 september
      2. Runderbouillon met fijne groenten (€3,85)/€5,70)
      3. Liter:
      4. Halve liter:
      5. Tomatensoep met basilicum (€3,85)/€5,70)
      6. Liter:
      7. Halve liter:
      1. VRIJDAG 29 september
      2. Kabeljauw met peterselietapenade, crème van broccoli, gebakken aardappelen en botersaus (€15,25 / €8,35)
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Blinde vink met rode bietjes, appel en krieltjes met bieslook
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      8. Vispannetje met zalm, schol, scampi’s, kabeljauw, zeegroenten, wittewijnsaus en puree (€17,40 / €9,55)
      9. Hele portie(s):
      10. Halve portie(s):
      11. Dessert: Citroen bavarois (€3,85)
      12. Aantal:

      1. Altijd in voorraad
      2. Als u gerechten niet lust, is het ook mogelijk een andere maaltijd te bestellen.
      3. Goedgevulde vissoep (€8,75/0,5L)
      4. Aantal:
      5. Lasagne (€12,65/€7,65)
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      8. Vispannetje met zalm, kabeljauw, schol, garnalen, puree, groenten (€17,40/€9,55)
      9. Hele portie(s):
      10. Halve portie(s):
      11. Garnalenkroket (€3,55)
      12. Aantal:
      13. Kaaskroket (€2,20)
      14. Aantal:
      15. Vegetarisch gerecht september: Puree van aardappelen met Parmezaanse kaas, paddenstoelen, pastinaak en tomaat (€12,65 / €7,65)
      16. Hele portie(s):
      17. Halve portie(s):