Vul uw persoonlijke gegevens in, zet daarna een vinkje voor het gerecht dat uw wilt bestellen en klik op de knop ‘Bestelling Verzenden’. Eet smakelijk!

    Oudjaar menu

    Bestel voor 28 december.

    Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in:

    1. Klantnummer*
    1. Naam*
    1. Tel*
    1. Straat*
    1. Huisnummer*
    1. Huisnummer toevoeging
    1. Postcode*
    1. Plaats*
    1. E-mail*
    1. Afhalen/Bezorgen *
    1. Opmerkingen
    1. Koude schotel
    2. Tomaten gevuld met Hollandse garnalen
      Crème van gerookte forel, avocado en limoen
      Steak tartaar, appelkappertjes en coppa met venkel
      Gevuld eitje met kerrie
      Gemarineerde zalm, geitenkaas en Thaise salade
      Rollade van kipfilet, pancetta en ansjovis tapenade
      Spies met scampi, huisgedroogde tomaat en sjalotten
      Ganzenlever met confituur van rode uien en port
      Aardappel Salade met appel, uitjes en ovenspek
      Vers brood met boter
      €32,50 p.p.
    3. Kies aantal koude schotels
    4. Aantal:
    1. PROBEER OOK EENS EEN VAN ONZE WIJNEN:
    1. Rode wijn
    2. Clos Primat negre 2018 - Catalunya Spanje € 5,75
    3. Aantal flessen:
    4. Guillaume Aurèle Cabernet - Sauvignon Pays D’Oc France €5,95
    5. Aantal flessen:
    6. In vino Erotico Rouge Alma - Cercius France € 7,25
    7. Aantal flessen:
    1. Witte wijn
    2. Clos Primat blanco 2018 - Catalunya Spanje € 5,75
    3. Aantal flessen:
    4. Guillaume Aurèle Sauvignon - Blanc Pays D’Oc France € 5,95
    5. Aantal flessen:
    6. In vino Erotico Blanc Alma - Cercius France €7,25
    7. Aantal flessen:

      Kerstmenu 2021

      Bestel voor 21 december.

      Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in:

      1. Klantnummer*
      1. Naam*
      1. Tel*
      1. Straat*
      1. Huisnummer*
      1. Huisnummer toevoeging
      1. Postcode*
      1. Plaats*
      1. E-mail*
      1. Afhalen/Bezorgen *
      1. Opmerkingen
      1. Voorgerecht
      2. Garnalenkroketen €3,25
      3. Aantal:
      4. Kaaskroketten €2,00
      5. Aantal:
      6. Soep: Vissoep per liter €15,00
      7. Liter:
      1. Hoofdgerecht
      2. Tongfilet met scampi’s, rieslingsaus, prei, paddenstoelen en aardappelpuree met truffel (€23,50)
      3. Aantal:
      4. Vega: Tortellini met aubergines, kikkererwten en een geurige tomatensaus met basilicum (€11,35)
      5. Hele portie(s):
      6. Rollade van kalkoen, champignonsaus, stoofpeertjes en Pommes Anna (€15,30)
      7. Hele portie(s):
      8. Dessert: Panna Cotta met roodfruit en vanille (€7,50)
      9. Aantal:
      1. Koude schotel
      2. Tomaten gevuld met Hollandse garnalen
        Crème van gerookte forel, avocado en limoen
        Steak tartaar, appelkappertjes en coppa met venkel
        Gevuld eitje met kerrie
        Gemarineerde zalm, geitenkaas en Thaise salade
        Rollade van kipfilet, pancetta en ansjovis tapenade
        Spies met scampi, huisgedroogde tomaat en sjalotten
        Ganzenlever met confituur van rode uien en port
        Aardappel Salade met appel, uitjes en ovenspek
        Vers brood met boter
        €32,50 p.p.
      3. Kies aantal koude schotels
      4. Aantal:
      1. PROBEER OOK EENS EEN VAN ONZE WIJNEN TIJDENS DE KERSTDAGEN:
      1. Rode wijn
      2. Clos Primat negre 2018 - Catalunya Spanje € 5,75
      3. Aantal flessen:
      4. Guillaume Aurèle Cabernet - Sauvignon Pays D’Oc France €5,95
      5. Aantal flessen:
      6. In vino Erotico Rouge Alma - Cercius France € 7,25
      7. Aantal flessen:
      1. Witte wijn
      2. Clos Primat blanco 2018 - Catalunya Spanje € 5,75
      3. Aantal flessen:
      4. Guillaume Aurèle Sauvignon - Blanc Pays D’Oc France € 5,95
      5. Aantal flessen:
      6. In vino Erotico Blanc Alma - Cercius France €7,25
      7. Aantal flessen:

        Maandmenu December

        Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in:

        1. Klantnummer*
        1. Naam*
        1. Tel*
        1. Straat*
        1. Huisnummer*
        1. Huisnummer toevoeging
        1. Postcode*
        1. Plaats*
        1. E-mail*
        1. Afhalen/Bezorgen *
        1. Opmerkingen
        1. Grote portie €10,95 / Halve portie €6,60 (bezorgen gratis bij minimaal 2 halve porties per dag)
        1. WOENSDAG 1 December
        2. Boerenkool stamppot met rookworst en spekjes
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Vlaamse stoverij met bloemkool en puree
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        1. SOEPEN 1 December
        2. Soep: Pompoen crèmesoep (€3,30/€4,95)
        3. Liter:
        4. Halve liter:
        5. Soep: Tomaten groente soep (€3,30/€4,95)
        6. Liter:
        7. Halve liter:
        1. VRIJDAG 3 December
        2. Koolvis uit de oven met tomaten tapenade, risotto en wortelen (€13,20 / €7,25)
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Ardeens gebraad met stoofpeertjes in de rode wijn en puree
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        8. Kalfstong, madeirasaus, zoete aardappel, savooiekool, pastinaak en paddenstoelen (€15,30 / €8,30)
        9. Hele portie(s):
        10. Halve portie(s):
        11. Dessert: Bruine chocolade mousse (€3,50)
        12. Aantal:
        1. MAANDAG 6 December
        2. Hamburger met groente lasagne en gebakken aardappelen
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Kippendij met zoetzure saus, aubergine, champignons en pilafrijst
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        1. WOENSDAG 8 December
        2. Witlof met achterham, kaassaus en puree
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Gehaktbal met appelcompote en peterselie aardappelen
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        1. SOEPEN 8 December
        2. Soep: Kervelsoep (€3,30/€4,95)
        3. Liter:
        4. Halve liter:
        5. Soep: Runderbouillon met paddenstoelen (€3,30/€4,95)
        6. Liter:
        7. Halve liter:
        1. VRIJDAG 10 December
        2. Kabeljauwfilet, mosterdsaus, krieltjes en knolselderij (€13,20 / €7,25)
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Stamppot rode biet, appel, zure room, ovenspek en jus
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        8. Gebakken tongetjes met puree en salade (halfje met champignons) (€15,30 / €8,30)
        9. Hele portie(s):
        10. Halve portie(s):
        11. Dessert: Rijstbavarois met sinaasappel (€3,50)
        12. Aantal:
        1. MAANDAG 13 December
        2. Rundervink, jus van bruin bier, spruitjes en gekookte aardappelen
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Chili con carne met Kidneybonen en rijst
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        1. WOENSDAG 15 December
        2. Spies kipfilet met dragonsaus, crème van pompoen en gebakken aardappelen
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Verse worst met rode kool, appel en puree
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        1. SOEPEN 15 December
        2. Soep: Knolselderij soep (€3,30/€4,95)
        3. Liter:
        4. Halve liter:
        5. Soep: Boerengroentesoep met balletjes (€3,30/€4,95)
        6. Liter:
        7. Halve liter:
        1. VRIJDAG 17 December
        2. Rolletje van schol, prei, champignons, pernodsaus en aardappelpuree (€13,20 / €7,25)
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Cordon Bleu met oven aardappelen en spinazie
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        8. Scampi’s in de knoflookroomsaus, pasta, salade (1/2 met wortelen) (€15,30 / €8,30)
        9. Hele portie(s):
        10. Halve portie(s):
        11. Dessert: Bitterkoekjes bavarois (€3,50)
        12. Aantal:
        1. MAANDAG 20 December
        2. Kalkoen filet met dragonsaus, krieltjes en zuurkool
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Goulash met doperwten, wortelen en gekookte aardappelen
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        1. WOENSDAG 22 December
        2. Prei stamppot met een scharreleitje en spekjes uit de oven
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Sucade met gekookte aardappelen en gegratineerde witlof
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        1. SOEPEN 22 December
        2. Soep: Tomaten crèmesoep (€3,30/€4,95)
        3. Liter:
        4. Halve liter:
        5. Soep: Kippenbouillon (€3,30/€4,95)
        6. Liter:
        7. Halve liter:
        1. VRIJDAG 24 December - KERSTAVOND
        2. Tongfilet met scampi’s, rieslingsaus, prei, paddenstoelen en aardappelpuree met truffel (€23,50 / €12,00)
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Vega: Tortellini met aubergines, kikkererwten en een geurige tomatensaus met basilicum (€11,35/ €6,25)
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        8. Rollade van kalkoen, champignonsaus, stoofpeertjes en Pommes Anna (€15,30 / €8,30)
        9. Hele portie(s):
        10. Halve portie(s):
        11. Dessert: Panna cotta, rood fruit en vanille (€3,50)
        12. Aantal:
        1. MAANDAG 27 December - GEEN BEZORGING
        1. WOENSDAG 29 December
        2. Bami schotel met saté en omelet
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Hamburger met sperzieboontjes en gebakken aardappelen
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        1. SOEPEN 29 December
        2. Soep: Champignonsoep (€3,30/€4,95)
        3. Liter:
        4. Halve liter:
        5. Soep: Oosterse groentebouillon, mihoen (€3,30/€4,95)
        6. Liter:
        7. Halve liter:
        1. VRIJDAG 31 December - OUDJAAR
        2. Koude schotel met scampi, forel, serranoham en huzarensalade (€13,20 / €7,25)
        3. Hele portie(s):
        4. Halve portie(s):
        5. Stamppot met zoute bonen met verse worst
        6. Hele portie(s):
        7. Halve portie(s):
        8. Scampi’s met kreeftensaus, pilafrijst en gebakken paddenstoelen en aubergines (€15,30 / €8,30)
        9. Hele portie(s):
        10. Halve portie(s):
        11. Dessert: Advocaatmousse met witte chocolade (€3,50)
        12. Aantal:

        1. Altijd in voorraad
        2. Als u gerechten niet lust, is het ook mogelijk een andere maaltijd te bestellen.
        3. Goedgevulde vissoep (€7,50/0,5L)
        4. Aantal:
        5. Erwtensoep (€6,25/L)
        6. Aantal:
        7. Lasagne (€10,95/€6,60)
        8. Hele portie(s):
        9. Halve portie(s):
        10. Vispannetje met zalm, kabeljauw, schol, garnalen, puree, groenten (€15,30/€8,30)
        11. Hele portie(s):
        12. Halve portie(s):
        13. Garnalenkroket (€3,25)
        14. Aantal:
        15. Kaaskroket (€2,00)
        16. Aantal:
        17. Vegetarisch gerecht December: Stamppot van prei met pastinaak en oude kaas (€10,95/€6,60)
        18. Hele portie(s):
        19. Halve portie(s):

          Maandmenu November

          Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in:

          1. Klantnummer*
          1. Naam*
          1. Tel*
          1. Straat*
          1. Huisnummer*
          1. Huisnummer toevoeging
          1. Postcode*
          1. Plaats*
          1. E-mail*
          1. Afhalen/Bezorgen *
          1. Opmerkingen
          1. Grote portie €10,95 / Halve portie €6,60 (bezorgen gratis bij minimaal 2 halve porties per dag)
          1. MAANDAG 1 November
          2. Ardeens gebraad met bloemkool, crème van parmezaanse kaas en krieltjes
          3. Hele portie(s):
          4. Halve portie(s):
          5. Gestoofde karbonade, bruinbier, broccoli en oven aardappelen
          6. Hele portie(s):
          7. Halve portie(s):
          1. WOENSDAG 3 November
          2. Witlof met achterham, kaassaus en puree
          3. Hele portie(s):
          4. Halve portie(s):
          5. Spaghetti bolognaise
          6. Hele portie(s):
          7. Halve portie(s):
          1. SOEPEN
            WOENSDAG 3 November
          2. Soep: Pompoensoep (€3,30/€4,95)
          3. Liter:
          4. Halve liter:
          5. Soep: Kippenbouillon met fijne groenten (€3,30/€4,95)
          6. Liter:
          7. Halve liter:
          1. VRIJDAG 5 November
          2. Koolvisfilet schaaldierensaus met prei, champignons en geurige basmatirijst (€13,20 / €7,25)
          3. Hele portie(s):
          4. Halve portie(s):
          5. Cordon bleu met pompoen, aubergine en gebakken aardappelen
          6. Hele portie(s):
          7. Halve portie(s):
          8. Kalfsschenkel (ossobuco) met fijne groenten en tagliatelle (€15,30 / €8,30)
          9. Hele portie(s):
          10. Halve portie(s):
          11. Dessert: Frambozen crème (€3,50)
          12. Aantal:
          1. MAANDAG 8 November
          2. Rollade van kipfilet met paprikasaus, spinazie en gebakken aardappelen
          3. Hele portie(s):
          4. Halve portie(s):
          5. Lasagne met rundergehakt courgette, aubergine en geraspte kaas
          6. Hele portie(s):
          7. Halve portie(s):
          1. WOENSDAG 10 November
          2. Verse worst met stoofpeertjes in de rode wijn en puree
          3. Hele portie(s):
          4. Halve portie(s):
          5. Hamburger met jus, aardappelen, spitskool met appel en kerrie
          6. Hele portie(s):
          7. Halve portie(s):
          1. SOEPEN
            WOENSDAG 10 November
          2. Soep: Tomatensoep met balletjes (€3,30/€4,95)
          3. Liter:
          4. Halve liter:
          5. Soep: Boerengroentensoep & vermicelli (€3,30/€4,95)
          6. Liter:
          7. Halve liter:
          1. VRIJDAG 12 November
          2. Kabeljauw uit de oven met puree van knolselderij, wittewijn saus en krieltjes (€13,20 / €7,25)
          3. Hele portie(s):
          4. Halve portie(s):
          5. Preistamppot met scharreleitjes en spekjes
          6. Hele portie(s):
          7. Halve portie(s):
          8. Varkenshaas met pruimen, fijne boontjes en aardappel- gratin (€15,30 / €8,30)
          9. Hele portie(s):
          10. Halve portie(s):
          11. Dessert: Tiramisu (€3,50)
          12. Aantal:
          1. MAANDAG 15 November
          2. Nasi met kipsaté en omelet
          3. Hele portie(s):
          4. Halve portie(s):
          5. Rundervink in bruin bier met spruitjes, spekjes en gekookte aardappelen
          6. Hele portie(s):
          7. Halve portie(s):
          1. WOENSDAG 17 November
          2. Vlaamse stoverij met appelcompote en puree
          3. Hele portie(s):
          4. Halve portie(s):
          5. Speklapje met vergeten groenten (schorseneer, peterseliewortel, pastinaak, knolselderij) en rozemarijn aardappelen
          6. Hele portie(s):
          7. Halve portie(s):
          1. SOEPEN
            WOENSDAG 17 November
          2. Soep: Preisoep (€3,30/€4,95)
          3. Liter:
          4. Halve liter:
          5. Soep: Runderbouillon met paddestoelen (€3,30/€4,95)
          6. Liter:
          7. Halve liter:
          1. VRIJDAG 19 November
          2. Zalmfilet zuurkool, puree en rieslingsaus (€13,20 / €7,25)
          3. Hele portie(s):
          4. Halve portie(s):
          5. Hutspot met varkensribben en een vleugje mosterd
          6. Hele portie(s):
          7. Halve portie(s):
          8. Beenham met mosterdsaus, paddenstoel, pastinaak en roomaardappelen (€15,30 / €8,30)
          9. Hele portie(s):
          10. Halve portie(s):
          11. Dessert: Citroen bavarois (€3,50)
          12. Aantal:
          1. MAANDAG 22 November
          2. Blinde vink met appel, witte kool, peterselie aardappelen
          3. Hele portie(s):
          4. Halve portie(s):
          5. Moussaka ovenschotel, aardappelen, lamsgehakt en aubergine
          6. Hele portie(s):
          7. Halve portie(s):
          1. WOENSDAG 24 November
          2. Gehaktballetjes in de tomatensaus, pompoen, erwten en aardappelpuree
          3. Hele portie(s):
          4. Halve portie(s):
          5. Kip in rode wijn, gemengde groenten en krieltjes
          6. Hele portie(s):
          7. Halve portie(s):
          1. SOEPEN
            WOENSDAG 24 November
          2. Soep: Champignonsoep (€3,30/€4,95)
          3. Liter:
          4. Halve liter:
          5. Soep: Oosterse groentebouillon, mihoen (€3,30/€4,95)
          6. Liter:
          7. Halve liter:
          1. VRIJDAG 26 November
          2. Visstoofpotje met champignons, tomaat, ui en gebakken aardappelen (€13,20 / €7,25)
          3. Hele portie(s):
          4. Halve portie(s):
          5. Witlofstamppot met achterham en gruyère kaas
          6. Hele portie(s):
          7. Halve portie(s):
          8. Scampi met knoflookroomsaus, pilafrijst en salade (1/2 wortelen) (€15,30 / €8,30)
          9. Hele portie(s):
          10. Halve portie(s):
          11. Dessert: Advocaat mousse met witte chocolade (€3,50)
          12. Aantal:
          1. MAANDAG 29 November
          2. Boterzachte sukade, rodebiet, appel en gekookte aardappelen
          3. Hele portie(s):
          4. Halve portie(s):
          5. Zuurkoolschotel met rundergehakt, rookworst en oven aardappelen
          6. Hele portie(s):
          7. Halve portie(s):

          1. Altijd in voorraad
          2. Als u gerechten niet lust, is het ook mogelijk een andere maaltijd te bestellen.
          3. Goedgevulde vissoep (€7,50/0,5L)
          4. Aantal:
          5. Lasagne (€10,95/€6,60)
          6. Hele portie(s):
          7. Halve portie(s):
          8. Vispannetje met zalm, kabeljauw, schol, garnalen, puree, groenten (€15,30/€8,30)
          9. Hele portie(s):
          10. Halve portie(s):
          11. Garnalenkroket (€3,25)
          12. Aantal:
          13. Kaaskroket (€2,00)
          14. Aantal:
          15. Vegetarisch gerecht: Tortelloni met parmezaan, paddenstoelen, prei en roomsaus (€10,95 / €6,60)
          16. Hele portie(s):
          17. Halve portie(s):