Vul uw persoonlijke gegevens in, zet daarna een vinkje voor het gerecht dat uw wilt bestellen en klik op de knop ‘Bestelling Verzenden’. Eet smakelijk!


    Maandmenu september


    Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in:

    1. Klantnummer*

    1. Naam*

    1. Tel*

    1. Straat*

    1. Huisnummer*

    1. Huisnummer toevoeging

    1. Postcode*

    1. Plaats*

    1. E-mail*

    1. Afhalen/Bezorgen *

    1. Opmerkingen

    1. Grote portie €13,65 / Halve portie €8,25 (bezorging gratis bij minimaal 2 halve porties per dag, anders € 1,50 per levering)

    1. MAANDAG 2 september

    2. Kippendij met paprikasaus, witte rijst, champignons, courgette en spitskool

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Vlaamse Stoverij met gekookte aardappelen, rode kool en gebakken appeltjes

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    1. WOENSDAG 4 september

    2. Spaghetti Bolognaise

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Verse worst met bloemkool, bechamelsaus en aardappelpuree

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    8. Boerengroentesoep met balletjes (€4,15 / €6,25)

    9. Liter:

    10. Halve liter:

    11. Kervelsoep met pastinaak (€4,15 / €6,25)

    12. Liter:

    13. Halve liter:

    1. VRIJDAG 6 september

    2. Kabeljauw uit de oven met fijne mosterdsaus, prei, zeekraal en gekookte aardappelen (€16,45 / €8,95)

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Hamburger met sperzieboontjes, geurige jus en gebakken aardappelen

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    8. Koude schotel met scampi’s, forel, serranoham en huzarensalade (€18,75 / €10,30)

    9. Hele portie(s):

    10. Halve portie(s):

    11. Panna Cotta met rood fruit (€3,85)

    12. Aantal:

    1. MAANDAG 9 september

    2. Ardeens gebraad met crème van zoete aardappel, geurige saus en een ratatouille van aubergine en courgette

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Rundervink met andijvie in de room en ovenaardappelen

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    1. WOENSDAG 11 september

    2. Preistamppot met ovenspekjes en scharrelei

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Goulash op z’n Hongaars met zuurkool en peterselie aardappelen

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    8. Preisoep met citroentijm (€4,15 / €6,25)

    9. Liter:

    10. Halve liter:

    11. Minestronesoep (€4,15 / €6,25)

    12. Liter:

    13. Halve liter:

    1. VRIJDAG 13 september

    2. Rolletje van schol en zalm met witte wijnsaus, wortel en pomme duchesse (€16,45 / €8,95)

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Provençaalse kip met een mousse van broccoli en krieltjes

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    8. Scampi’s met knoflookroomsaus, pilafrijst en salade (halfjes: gebakken champignons) (€18,75 / €10,30)

    9. Hele portie(s):

    10. Halve portie(s):

    11. Nieuw: Limoen mousse met munt en pistache (€3,85)

    12. Aantal:

    1. MAANDAG 16 september

    2. Gehaktballetjes in tomatensaus met spitskool en gekookte aardappelen

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Nasi schotel met kip saté en omelet

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    1. WOENSDAG 18 september

    2. Witlof uit de oven met ham, aardappelpuree en gruyère kaas

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Cordon Bleu met tomaat uit de oven en gebakken aardappelen

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    8. Champignonsoep (€4,15 / €6,25)

    9. Liter:

    10. Halve liter:

    11. Groentensoep (€4,15 / €6,25)

    12. Liter:

    13. Halve liter:

    1. VRIJDAG 20 september

    2. Koolvis met zeegroenten, prei, garnalensaus en aardappelpuree (€16,45 / €8,95)

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. VEGA: Tortelloni met parmezaanse kaas, paddenstoelen, pastinaak en coulis van tomaat

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    8. Varkenshaas met groene pepersaus, fijne boontjes en aardappel gratin (€18,75 / €10,30)

    9. Hele portie(s):

    10. Halve portie(s):

    11. Crème van blauwe bessen (€3,85)

    12. Aantal:

    1. MAANDAG 23 september

    2. Provençaalse varkenssteak gestoofd in bruin bier met savooiekool en gekookte aardappelen

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Lasagne met courgette, aubergine, rundergehakt, tomaten en bechamelsaus

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    1. WOENSDAG 25 september

    2. Beenham met zoetzure saus, champignon, paprika, ui en rozemarijn aardappelen

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Boterzachte sukade met appelcompote en aardappelpuree

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    8. Runderbouillon met fijne groenten (€4,15 / €6,25)

    9. Liter:

    10. Halve liter:

    11. Tomatensoep met basilicum (€4,15 / €6,25)

    12. Liter:

    13. Halve liter:

    1. VRIJDAG 27 september

    2. Kabeljauw met peterselie tapenade, crème van broccoli, gebakken aardappelen en botersaus (€16,45 / €8,95)

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Nieuw: Bloemkool stamppot met spekjes, walnoten en runder stoverij

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    8. Vispannetje met zalm, schol, scampi’s, kabeljauw, zeegroenten, witte wijnsaus en puree (€18,75 /€10,30)

    9. Hele portie(s):

    10. Halve portie(s):

    11. Tiramisu (€3,85)

    12. Aantal:

    1. MAANDAG 30 september

    2. Nieuw: Schnitzel met tagliatelle, broccoli en romige champignons

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Blinde vink met krieltjes, bieslook en rode kool

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):


    1. Altijd in voorraad
    2. Zin in iets anders? Probeer dan eens onze specialiteiten die het áltijd goed doen!

    3. Goedgevulde vissoep (€9,75 /0,5L)

    4. Aantal:

    5. Lasagne van rundergehakt, courgette, aubergine en gruyerekaas (€13,65 / €8,25)

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    8. Vispannetje met zalm, kabeljauw, schol, garnalen, puree, groenten (€18,75 / €10,30)

    9. Hele portie(s):

    10. Halve portie(s):

    11. Kaaskroket (€2,75)

    12. Aantal:

    1. Vegetarisch gerecht
    2. Stamppot van zoete aardappelen, spinazie en walnoten (€13,65 / €8,25)

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):



      Maandmenu oktober


      Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in:

      1. Klantnummer*

      1. Naam*

      1. Tel*

      1. Straat*

      1. Huisnummer*

      1. Huisnummer toevoeging

      1. Postcode*

      1. Plaats*

      1. E-mail*

      1. Afhalen/Bezorgen *

      1. Opmerkingen

      1. Grote portie €13,65 / Halve portie €8,25 (bezorging gratis bij minimaal 2 halve porties per dag, anders € 1,50 per levering)

      1. WOENSDAG 2 oktober

      2. Witlof met achterham, kaassaus en aardappelpuree

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Boomstammetje met andijvie, rozemarijn aardappelen en een vleugje room

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      1. SOEPEN 2 oktober

      2. Kippenbouillon met fijne groenten (€4,15 / €6,25)

      3. Liter:

      4. Halve liter:

      5. Kervelsoep (€4,15 / €6,25)

      6. Liter:

      7. Halve liter:

      1. VRIJDAG 4 oktober

      2. Zalmfilet met dragonsaus, gebakken champignons, tomaat en pasta (€16,45 / €8,95)

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Gehaktbal met rode kool en romige aardappelpure

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      8. Rollade van varkenshaas met champignonsaus, fijne boontjes en aardappel gratin (€18,75 / €10,30)

      9. Hele portie(s):

      10. Halve portie(s):

      11. Dessert: Advocaat bavarois (€3,85)

      12. Aantal:

      1. MAANDAG 7 oktober

      2. Macaroni Carbonara

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Stoofpotje van kip kerrie met roerbakgroenten en gebakken aardappelen

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      1. WOENSDAG 9 oktober

      2. Spruitjes stamppot met zure room, kalfsworst en spekjes

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Nieuw: Tortelloni á la Panna (in de pan) met pancetta, ham, broccoli, haricot verts en bloemkool

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      1. SOEPEN 9 oktober

      2. Boerengroentesoep met balletjes (€4,15 / €6,25)

      3. Liter:

      4. Halve liter:

      5. Tomatencrèmesoep (€4,15 / €6,25)

      6. Liter:

      7. Halve liter:

      1. VRIJDAG 11 oktober

      2. Roodbaarsfilet met witte wijnsaus, wortelen, krieltjes en bieslook (€16,45 / €8,95)

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Cordon Bleu met spinazie, jus en gebakken aardappelen

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      8. Koude schotel met gerookte zalm, forel, scampi’s, paté en tomaat (€18,75 / €10,30)

      9. Hele portie(s):

      10. Halve portie(s):

      11. Dessert: Bruine chocolademousse (€3,85)

      12. Aantal:

      1. MAANDAG 14 oktober

      2. Bamischotel met kipsaté en omelet

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Vlaamse stoverij met sperzieboontjes en gekookte aardappelen

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      1. WOENSDAG 16 oktober

      2. Beenham met zuurkool, oven aardappelen en milde mosterdsaus

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Stamppot van andijvie met spekjes en scharrelei

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      1. SOEPEN 16 oktober

      2. Tomatenbouillon met vermicelli (€4,15 / €6,25)

      3. Liter:

      4. Halve liter:

      5. Champignon crèmesoep (€4,15 / €6,25)

      6. Liter:

      7. Halve liter:

      1. VRIJDAG 18 oktober

      2. Zalmfilet met bieslooksaus, tomaat, gebakken champignons en aardappelpuree (€16,45 / €8,95)

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Rundervink met rode kool, appeltjes en gekookte aardappelen

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      8. Varkenshaas met pepersaus, fijne boontjes en gebakken aardappelen met spek en ui (€18,75 / €10,30)

      9. Hele portie(s):

      10. Halve portie(s):

      11. Dessert: Bitterkoekjes bavarois (€3,85)

      12. Aantal:

      1. MAANDAG 21 oktober

      2. Varkens Entrecote met gegratineerde witlof, geurige jus en roomaardappelen

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Oosterse roerbakschotel met kipfilet, boontjes, champignons, rijst en zoetzure saus

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      1. WOENSDAG 23 oktober

      2. Vlaamse hachee met aardappelpuree en bloemkool met gruyère kaas

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Kalfsgehaktbrood met tomatensaus, spitskool, pastinaak en rozemarijnaardappelen

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      1. SOEPEN 23 oktober

      2. Preisoep (€4,15 / €6,25)

      3. Liter:

      4. Halve liter:

      5. Nieuw: Kalfsbouillon met tortellini en paddenstoelen (€4,15 / €6,25)

      6. Liter:

      7. Halve liter:

      1. VRIJDAG 25 oktober

      2. Rolletje van scholfilet met zalm, knolselderij, waterkers en peterselie aardappelen (€16,45 / €8,95)

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Boerenkoolstamppot met rookworst en ovenspekjes

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      8. Lamsstoverij met roomaardappelen en een ratatouille van cougette, aubergine en paddenstoelen (€18,75 /€10,30)

      9. Hele portie(s):

      10. Halve portie(s):

      11. Dessert: Vanillecrème met blauwe bessen (€3,85)

      12. Aantal:

      1. MAANDAG 28 oktober

      2. In biergestoofdde karbonade met andijvie in de room en ovenaardappelen

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Gebakken kipfilet met dragonsaus, crème van broccoli en krieltjes

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      1. WOENSDAG 30 oktober

      2. Hamburger met tomatensaus, gebakken aubergine, pastinaak, champignons en basmatirijst

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Ardeens gebraad met sprutjes, ovenspekjes en aardappelpuree

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      1. SOEPEN 30 oktober

      2. Bloemkoolsoep met bosui (€4,15 / €6,25)

      3. Liter:

      4. Halve liter:

      5. Oosterse groentensoep met mihoen (€4,15 / €6,25)

      6. Liter:

      7. Halve liter:


      1. Altijd in voorraad
      2. Zin in iets anders? Probeer dan eens onze specialiteiten die het áltijd goed doen!

      3. Terug: Erwtensoep (€4,25 /0,5L // €7,50 /1,0L)

      4. Halve Liter:

      5. Liter:

      6. Goedgevulde vissoep (€9,75 / 0,5L)

      7. Aantal:

      8. Lasagne van rundergehakt, courgette, aubergine en gruyerekaas (€13,65 / €8,25)

      9. Hele portie(s):

      10. Halve portie(s):

      11. Vispannetje met zalm, kabeljauw, schol, scampi, puree en seizoensgroenten (€18,75 / €10,30)

      12. Hele portie(s):

      13. Halve portie(s):

      14. Kaaskroket (€2,75)

      15. Aantal:

      16. Vegetarisch gerecht oktober: Risotto met zuurkool, groene asperges en Parmezaanse kaas (€13,65 / €8,25)

      17. Hele portie(s):

      18. Halve portie(s):


      Welkom bij Eetwinkel Valk, jouw culinaire bestemming voor heerlijke maaltijden in de regio West-Zeeuws Vlaanderen!
      Bij ons draait alles om smaakvolle gerechten, gemak en versheid.
      Ontdek ons wisselend maandmenu, boordevol dagverse ingrediënten en voedzame opties die je snel en gemakkelijk kunt opwarmen in de magnetron of oven.

      Onze passie voor kwaliteit proef je in elke hap. We selecteren zorgvuldig de beste ingrediënten, van verse groenten tot mals vlees en sappige vis, om ervoor te zorgen dat elke maaltijd een klein feestje is.

      Bij Eetwinkel Valk geloven we dat goed eten niet ingewikkeld hoeft te zijn – het moet gewoon lekker zijn.

      Of je nu alleen voor jezelf bestelt of een maaltijd deelt met je gezin of vrienden, wij maken het bestellen eenvoudig en voordelig.
      Vanaf slechts 2 halve porties bezorgen we gratis bij jou thuis. Dat is pas service!
      En met onze bezorging door heel West-Zeeuws Vlaanderen brengen we onze heerlijke gerechten rechtstreeks naar jouw deur op maandag, woensdag en vrijdag.

      Probeer vandaag nog onze smaakvolle gerechten uit de winkel en ontdek waarom klanten keer op keer bij ons terugkomen.
      Of je nu op zoek bent naar een klassieke favoriet of iets nieuws wilt proberen, bij Eetwinkel Valk vind je altijd iets om van te genieten.

      Eet smakelijk!