Werken bij Valk

Kom jij ons team versterken?

Aan de slag als kok bij Eetwinkel Valk? Doen!
Zoek je waardevol en uitdagend werk in een plezierige werkomgeving waar aandacht is voor jou? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kok en spontane hulpkok voor onze eetwinkel!

 

Als zelfstandig kok organiseer je de dagelijkse werkzaamheden in de keuken. Jij bereidt en presenteert de maaltijden en zorgt dat onze klanten en gasten kunnen genieten van een gezonde en voedzame maaltijd. Verder ga je op een creatieve en gestructureerde manier om met bestellingen, voorraad, verspillingen en budgetten. Uiteraard verlies je daarbij de beleving en kwaliteit van maaltijden nooit uit het oog.

 

Als hulpkok heb jij geleerd om in de keuken te staan of heb je door de jaren heen hier en daar ervaring opgedaan. Ben jij enthousiast, hardwerkend en wil je onderdeel uitmaken van een dynamisch team dat samen iedere dag weer streeft naar de beste kwaliteit en smaakvolle maaltijden. Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Je hoeft nog geen volleerd Masterchef te zijn. Als jij bereid bent hard te werken en om te leren dan kun je bij ons ook zeker doorgroeien.

 

Wie ben jij?
Als kok heb je kennis van de basis kooktechnieken en bereidt je zelfstandig menu’s en maaltijden. Jij wilt je blijven vernieuwen, zodat onze klanten verrast blijven worden door het lekkere eten. Verder ben je als kok flexibel en oplossingsgericht. Jij hebt dan ook plezier in het onderhouden van contacten met cliënten, familie en collega’s.

 

Wat verwachten wij:

  •  Een beschikbaarheid tussen 20 – 38 uur per week (enkel werkdagen, maandag-vrijdag)
  • Leerzaam karakter
  • Flexibele en zelfstandige instelling

 

Eetwinkel valk
Een Eetwinkel! De naam verklapt het al een beetje, maar wij maken dagverse maaltijden. De maaltijden zijn vers, smaakvol, verrassend en gezond. We verkopen deze maaltijden in onze winkel te Oostburg en bezorgen in héél West-Zeeuws Vlaanderen! Onze grootste doelgroep is op dit moment ouderen.

 

Enthousiast? Doe mee!
Solliciteer dan online voor 2 juli 2022. Wij kijken uit naar het kennismakingsgesprek.

 

Als je vragen hebt, kun je Diana Valk bellen of mailen.

Telefoon
0117-493093