Werken bij Valk

Kom jij ons team versterken?

Aan de slag bij Eetwinkel Valk? Doen!
Zoek je waardevol en uitdagend werk in een plezierige werkomgeving waar aandacht is voor jou? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vakantiekracht voor in de afwas & keuken in onze eetwinkel!

 

Ben jij opzoek naar een bijbaan en wil jij graag de fijne kneepjes uit de keuken leren? Dan zijn wij opzoek naar jou! Taken en werkzaamheden zijn o.a: – Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken en opruimen van de afwas. – Je leert samenwerken & de lekkerste smaak combinaties!

 

Als vakantiemedewerker heb jij geleerd om in de keuken te staan of heb je door de jaren heen hier en daar ervaring opgedaan. Ben jij enthousiast, hardwerkend en wil je onderdeel uitmaken van een dynamisch team dat samen iedere dag weer streeft naar de beste kwaliteit en smaakvolle maaltijden. Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Je hoeft nog geen volleerd Masterchef te zijn. Als jij bereid bent te werken en om te leren dan kun je bij ons ook zeker doorgroeien.

 

Wat verwachten wij:

  •  Een beschikbaarheid tussen 20 – 38 uur per week (enkel werkdagen, maandag-vrijdag)
  • Leerzaam karakter
  • Flexibele en zelfstandige instelling

 

Eetwinkel valk
Een Eetwinkel! De naam verklapt het al een beetje, maar wij maken dagverse maaltijden. De maaltijden zijn vers, smaakvol, verrassend en gezond. We verkopen deze maaltijden in onze winkel te Oostburg en bezorgen in héél West-Zeeuws Vlaanderen! Onze grootste doelgroep is op dit moment ouderen.

 

Enthousiast? Doe mee!
Solliciteer voor 15 juni 2023. Wij kijken uit naar het kennismakingsgesprek.

 

Als je vragen hebt, kun je Diana Kolmeijer bellen of mailen.

Telefoon
0117-493093