Werken bij Valk

Kom jij ons team versterken?

Aan de slag bij Eetwinkel Valk? Doen!

Zoek je waardevol en uitdagend werk in een plezierige werkomgeving waar aandacht is voor jou? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste chauffeur/keukenhulp!  

Ben jij opzoek naar een baan en wil jij graag onze doelgroep aandacht geven en verwennen met een heerlijke maaltijd? Dan zijn wij opzoek naar jou! Bekijk hieronder de vacature: 

Chauffeur ▼

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar iemand die zowel in de keuken als op de weg maaltijden be/verzorgd! Als chauffeur bezorg je onze dagverse maaltijden aan huis bij onze klantjes. Soms moeten ze even in de koelkast gezet worden en soms hang je ze gewoon aan de deur! Ga de weg op in het mooie Zeeuws Vlaanderen tijdens een van onze bezorg dagen: maandag, woensdag en vrijdag ochtend. 

Daarnaast draag je je steentje bij in de keuken door te helpen met snijden, voorbereiden, verpakken en labelen van verse maaltijden. Affiniteit met keukenwerkzaamheden, oog voor detail en een positieve instelling zijn essentieel.

 

 Wat verwachten wij:

    • Heb je al keuken ervaring? Dat is mooi. Ben je beginnend Chauffeur? We kunnen je intern begeleiden om je genoeg zelfvertrouwen geven om zelfstandig te rijden.
    • Je beheerst vloeiend Nederlands.
    • In het bezit van een rijbewijs B;
    • Minimaal 2 ochtenden beschikbaar op maan-, woens- of vrijdag
  • Een vriendelijk woord voor onze doelgroep! 

Eetwinkel valk
Een Eetwinkel! De naam verklapt het al een beetje, maar wij maken dagverse maaltijden. De maaltijden zijn vers, smaakvol, verrassend en gezond. We verkopen deze maaltijden in onze winkel te Oostburg en bezorgen in héél West-Zeeuws Vlaanderen! Onze grootste doelgroep is op dit moment ouderen maar zijn op zoek naar de jongere generatie. Ons team bestaat uit 7 medewerkers.

Enthousiast? Doe mee!
Stuur ons een mailtje met een korte uitleg waarom dit bij jou past! We kijken uit naar je bericht en hopelijk daaropvolgend een kennismakingsgesprek.

 

Als je vragen hebt, kun je John Valk bellen of mailen.

Neem contact met ons op voor 29 februari 2024 via de mail

Telefoon
0117-493093