Vul uw persoonlijke gegevens in, zet daarna een vinkje voor het gerecht dat uw wilt bestellen en klik op de knop ‘Bestelling Verzenden’. Eet smakelijk!


    Maandmenu juli


    Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in:

    1. Klantnummer*

    1. Naam*

    1. Tel*

    1. Straat*

    1. Huisnummer*

    1. Huisnummer toevoeging

    1. Postcode*

    1. Plaats*

    1. E-mail*

    1. Afhalen/Bezorgen *

    1. Opmerkingen

    1. Wij hebben vakantie van 4 tot 17 augustus (14 dagen). Bestel zelf extra gerechten om in te vriezen. Gerechten welke geschikt zijn voor de vriezer zijn te herkennen aan dit symbool: De gerechten worden geleverd op de aangegeven datum.

    1. Grote portie €13,65 / Halve portie €8,25 (bezorging gratis bij minimaal 2 halve porties per dag, anders € 1,50 per levering)

    1. WOENSDAG 2 juli

    2. Spaghetti Bolognaise

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Varkensfilet in picklessaus met zomerkooltjes en romige aardappelpuree

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    1. SOEPEN 2 juli

    2. Licht gebonden kippensoep (€4,15 / €6,25)

    3. Liter:

    4. Halve liter:

    5. Tomatensoep met balletjes (€4,15 / €6,25)

    6. Liter:

    7. Halve liter:

    1. VRIJDAG 4 juli

    2. Zalm met dragonsaus, gebakken champignons, ui en aardappelpuree (€16,45 / €8,95)

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Hamburger met gebakken eitje, tomaten salsa, spitskool en gekookte krieltjes

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    8. Spies van Varkenshaas met aardappelgratin, saus van sjalot en groenten ratatouille (€18,75 / €10,30)

    9. Hele portie(s):

    10. Halve portie(s):

    11. Dessert: Advocaat mousse (€3,85)

    12. Aantal:

    1. MAANDAG 7 juli

    2. Gehaktballetjes met rode kool, appel, jus en gekookte aardappelen

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Cordon Bleu met spinazie en romige pasta

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    1. WOENSDAG 9 juli

    2. Andijvie stamppot met spekjes en scharrelei

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Boterzachte Sukade met sperzieboontjes en gebakken aardappelen

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    1. SOEPEN 9 juli

    2. Kervelsoep (€4,15 / €6,25)

    3. Liter:

    4. Halve liter:

    5. Runderbouillon met verse groenten (€4,15 / €6,25)

    6. Liter:

    7. Halve liter:

    1. VRIJDAG 11 juli

    2. Curry van vis met witte rijst (€16,45 / €8,95)

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Vlaamste Stoverij met snijboontjes en aardappelen uit de oven

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    8. Aardappelsalade met tonijn, gerookte zalm, scampi’s,boontjes en een gevuld eitje (€18,75 / €10,30)

    9. Hele portie(s):

    10. Halve portie(s):

    11. Nieuwe dessert: Mango Mousse met blauwe bessen (€3,85)

    12. Aantal:

    1. MAANDAG 14 juli

    2. Pasta met kipfilet, prei, paddenstoelen, tomaat en verse pesto met Parmezaanse kaas

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Provençaalse hachee met wortel, doperwten en gekookte aardappelen

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    1. WOENSDAG 16 juli

    2. Witlofschotel met achterham, aardappelpuree en kaassaus

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Kalkoenfilet met dragonsaus, gebakken zoete aardappelen, taugé, prei en lente uitjes

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    1. SOEPEN 16 juli

    2. Champignonsoep (€4,15 / €6,25)

    3. Liter:

    4. Halve liter:

    5. Oosterse groentesoep met mihoen (€4,15 / €6,25)

    6. Liter:

    7. Halve liter:

    1. VRIJDAG 18 juli

    2. Scholfilet met zachte sojasaus, Japanse noedels en roerbakgroenten (€16,45 / €8,95)

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Schouder karbonade in bruin bier met rode bietjes, appel en aardappelpuree

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    8. Kalfsrollade met groene asperges, aardappelgratin en haricot verts (€18,75 / €10,30)

    9. Hele portie(s):

    10. Halve portie(s):

    11. Dessert: Citroen bavarois met aardbeien (€3,85)

    12. Aantal:

    1. MAANDAG 21 juli

    2. Slavink met geurige jus, paksoi, spitskool, Parmezaanse kaas en krieltjes

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Nasi schotel met kip op stok, omelet en zoetzure saus

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    1. WOENSDAG 23 juli

    2. Ardeens gebraad met gebakken aardappelen, ui, spek en crème van broccoli

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Gebakken kippendij met kerriesaus, witte rijst, gebakken aubergine, courgette en champignons

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    1. SOEPEN 23 juli

    2. Nieuw: Courgettesoep met dille (€4,15 / €6,25)

    3. Liter:

    4. Halve liter:

    5. Kippenbouillon met paddenstoelen (€4,15 / €6,25)

    6. Liter:

    7. Halve liter:

    1. VRIJDAG 25 juli

    2. Vispannetje met prei, zeekraal, aardappelpuree en witte wijnsaus (€16,45 / €8,95)

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Stamppot van zomergroenten met rundervink

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    8. Koude schotel met paté, ham, scampi, zalm, tomaat en huzarensalade (€18,75 /€10,30)

    9. Hele portie(s):

    10. Halve portie(s):

    11. Dessert: Crème van witte chocolade met mascarpone (€3,85)

    12. Aantal:

    1. MAANDAG 28 juli

    2. Rollade van kipfilet met risotto, roerbakgroenten en een saus van sjalotten

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Lasagne van rundergehakt, courgette, aubergine en gruyèrekaas

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    1. WOENSDAG 30 juli

    2. Varkens entrecote met champignonsaus, pompoen uit de oven en room aardappelen

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Runderstoverij Stroganoff met broccoli en gebakken aardappelen

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    1. SOEPEN 30 juli

    2. Tomatenbouillon met basilicum (€4,15 / €6,25)

    3. Liter:

    4. Halve liter:

    5. Bloemkoolsoep (€4,15 / €6,25)

    6. Liter:

    7. Halve liter:


    1. Altijd in voorraad
    2. Zin in iets anders? Probeer dan eens onze specialiteiten die het áltijd goed doen!

    3. Goedgevulde vissoep (€9,75 / 0,5L)

    4. Aantal:

    5. Lasagne van rundergehakt, courgette, aubergine (€13,65 / €8,25)

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    8. Vispannetje met zalm, kabeljauw, schol, scampi, puree en seizoensgroenten (€18,75 / €10,30)

    9. Hele portie(s):

    10. Halve portie(s):

    11. Kaaskroket (€2,75)

    12. Aantal:

    13. Vegetarisch gerecht juli: Taartje van nieuwe aardappelen met spinazie,kerstomaatjes en zure room (€13,65 / €8,25)

    14. Hele portie(s):

    15. Halve portie(s):



      Maandmenu juni


      Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in:

      1. Klantnummer*

      1. Naam*

      1. Tel*

      1. Straat*

      1. Huisnummer*

      1. Huisnummer toevoeging

      1. Postcode*

      1. Plaats*

      1. E-mail*

      1. Afhalen/Bezorgen *

      1. Opmerkingen

      1. Grote portie €13,65 / Halve portie €8,25 (bezorging gratis bij minimaal 2 halve porties per dag, anders € 1,50 per levering)

      2. Op 2de Pinksteren, maandag 9 juni, zijn wij gesloten en bezorgen wij geen maaltijden.

      3. U kunt twee extra gerechten bestellen met een voor in te vriezen.

      1. MAANDAG 2 juni

      2. Gehaktbal met tomatensaus, spitskool, paprika en aardappelpuree

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Schouder Karbonade in bruin bier met gebakken aardappelen mousse van broccoli

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      1. WOENSDAG 4 juni

      2. Bamischotel met kipsaté en omelet

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Beenham met zoetzure saus, sperzieboontjes en gebakken aardappelen

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      1. SOEPEN 4 juni

      2. Aspergesoep (€4,15 / €6,25)

      3. Liter:

      4. Halve liter:

      5. Runderbouillon met lente groenten (€4,15 / €6,25)

      6. Liter:

      7. Halve liter:

      1. VRIJDAG 6 juni

      2. Visstoofpotje met Provençaalse saus, lamsoortjes, champignons en aardappelpuree (€16,45 / €8,95)

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Gebraden kippendij met kerriesaus, ovenaardappelen en groenten lasagne

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      8. Scampi’s met kreeftensaus, risotto en tomatensalade (half: worteltjes) (€18,75 / €10,30)

      9. Hele portie(s):

      10. Halve portie(s):

      11. Dessert: Limoen mousse met munt en pistache (€3,85)

      12. Aantal:

      1. MAANDAG 9 juni 2de Pinksteren - GESLOTEN

      1. WOENSDAG 11 juni

      2. Cordon Bleu met gebakken aardappelen en spinazie

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Gehaktbrood met grove mosterdsaus, aardappelpuree en snijboontjes

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      1. SOEPEN 11 juni

      2. Kervelsoep (€4,15 / €6,25)

      3. Liter:

      4. Halve liter:

      5. Tomatensoep met balletjes (€4,15 / €6,25)

      6. Liter:

      7. Halve liter:

      1. VRIJDAG 13 juni

      2. Rolletje van Schol met zalm, worteltjes, witte wijnsaus en pilafrijst balletjes (€16,45 / €8,95)

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Slavink met bloemkool, Parmezaanse kaas en peterselie aardappelen

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      8. Asperges op z’n Vlaams met ei, achterham, botersaus en aardappelpuree (€18,75 / €10,30)

      9. Hele portie(s):

      10. Halve portie(s):

      11. Nieuw Dessert: Aardbeien Tiramisu (€3,85)

      12. Aantal:

      1. MAANDAG 16 juni

      2. Langzaam gegaard kalfsgebraad met gebakken aubergines, tomaat en aardappelpuree

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Kip Stroganoff met gegratineerde witlof en witte rijst

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      1. WOENSDAG 18 juni

      2. Boomstammetje met andijvie in de room en gekookte aardappelen

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Ardeens gebraad met zoetzure saus, gebakken aardappelen en Oosterse roerbakgroenten

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      1. SOEPEN 18 juni

      2. Aspergesoep (€4,15 / €6,25)

      3. Liter:

      4. Halve liter:

      5. Boeren groentesoep (€4,15 / €6,25)

      6. Liter:

      7. Halve liter:

      1. VRIJDAG 20 juni

      2. Kabeljauw met peterselie tapenade, zeegroenten en pommes duchesses (€16,45 / €8,95)

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Hamburger met gebakken zoete aardappel, champignons, ui en paprika

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      8. Nieuw: Rollade van Varkenshaas met asperges, boswortel, groene pepersaus en ovenaardappelen (€18,75 / €10,30)

      9. Hele portie(s):

      10. Halve portie(s):

      11. Dessert: Frambozen mousse (€3,85)

      12. Aantal:

      1. MAANDAG 23 juni

      2. Provençaalse hachee met wortel, doperwten en gekookte aardappelen

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Macaroni Carbonara

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      1. WOENSDAG 25 juni

      2. Rundervink met crème van pompoen, broccoli en gebakken aardappelen

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Witlof met achterham, kaassaus en aardappelpuree

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      1. SOEPEN 25 juni

      2. Champignonsoep (€4,15 / €6,25)

      3. Liter:

      4. Halve liter:

      5. Tomaten groentesoep (€4,15 / €6,25)

      6. Liter:

      7. Halve liter:

      1. VRIJDAG 27 juni

      2. Roodbaarsfilet met witte wijnsaus, wortel, krieltjes en bieslook (€16,45 / €8,95)

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Gebakken kipfilet met zoete kerriesaus met stukjes appel, spinazie en pilafrijst

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      8. Koude schotel met paté, ham, scampi, gerookte zalm, forel en aardappelsalade (€18,75 /€10,30)

      9. Hele portie(s):

      10. Halve portie(s):

      11. Dessert: Panna Cotta met rood fruit (€3,85)

      12. Aantal:

      1. MAANDAG 30 juni

      2. Vlaamse Stoverij met rode kool, appel en gekookte aardappelen

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Vega: Ravioli met ricotta, gebakken aubergine, paddenstoelen en tomatensaus

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):


      1. Altijd in voorraad
      2. Zin in iets anders? Probeer dan eens onze specialiteiten die het áltijd goed doen!

      3. Goedgevulde vissoep (€9,75 /0,5L)

      4. Aantal:

      5. Lasagne van rundergehakt, courgette, aubergine (€13,65 / €8,25)

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      8. Vispannetje met zalm, kabeljauw, schol, scampi, puree en seizoensgroenten (€18,75 / €10,30)

      9. Hele portie(s):

      10. Halve portie(s):

      11. Kaaskroket (€2,75)

      12. Aantal:

      13. Vegetarisch gerecht juni: Tagliatelle met groene zomergroenten, coulis van tomaat (€13,65 / €8,25)

      14. Hele portie(s):

      15. Halve portie(s):


      Welkom bij Eetwinkel Valk, jouw culinaire bestemming voor heerlijke maaltijden in de regio West-Zeeuws Vlaanderen!
      Bij ons draait alles om smaakvolle gerechten, gemak en versheid.
      Ontdek ons wisselend maandmenu, boordevol dagverse ingrediënten en voedzame opties die je snel en gemakkelijk kunt opwarmen in de magnetron of oven.

      Onze passie voor kwaliteit proef je in elke hap. We selecteren zorgvuldig de beste ingrediënten, van verse groenten tot mals vlees en sappige vis, om ervoor te zorgen dat elke maaltijd een klein feestje is.

      Bij Eetwinkel Valk geloven we dat goed eten niet ingewikkeld hoeft te zijn
      het moet gewoon lekker zijn.

      Of je nu alleen voor jezelf bestelt of een maaltijd deelt met je gezin of vrienden, wij maken het bestellen eenvoudig en voordelig.
      Vanaf slechts 2 halve porties bezorgen we gratis bij jou thuis. Dat is pas service!
      En met onze bezorging door heel West-Zeeuws Vlaanderen brengen we onze heerlijke gerechten rechtstreeks naar jouw deur op maandag, woensdag en vrijdag.

      Probeer vandaag nog onze smaakvolle gerechten uit de winkel en ontdek waarom klanten keer op keer bij ons terugkomen.
      Of je nu op zoek bent naar een klassieke favoriet of iets nieuws wilt proberen, bij Eetwinkel Valk vind je altijd iets om van te genieten.

      Eet smakelijk!