Vul uw persoonlijke gegevens in, zet daarna een vinkje voor het gerecht dat uw wilt bestellen en klik op de knop ‘Bestelling Verzenden’. Eet smakelijk!


    Maandmenu april

    Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in:

    1. Klantnummer*
    1. Naam*
    1. Tel*
    1. Straat*
    1. Huisnummer*
    1. Huisnummer toevoeging
    1. Postcode*
    1. Plaats*
    1. E-mail*
    1. Afhalen/Bezorgen *
    1. Opmerkingen
    1. Ontdek dit jaar onze nieuwe Paasbrunch! Een heerlijk vers menutje met gerechten zoals tomaat gevuld met Hollandse garnalen, steak tartaar met asperges en gemarineerde zalm. Klik hier om deze te bestellen.
    1. Grote portie €12,65 / Halve portie €7,65 (bezorgen gratis bij minimaal 2 halve porties per dag)
    1. MAANDAG 1 april - 2de Pasen
    2. Op 2de Pasen zijn wij gesloten.
    1. WOENSDAG 3 april
    2. Cordon bleu met gemengde groenten en rozemarijn aardappelen
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Boterzachte sukade, spruitjes, spekjes en aardappelpuree
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. SOEPEN 3 april
    2. Groentesoep (€3,85)/€5,70)
    3. Liter:
    4. Halve liter:
    5. Tomatensoep met balletjes (€3,85)/€5,70)
    6. Liter:
    7. Halve liter:
    1. VRIJDAG 5 april
    2. Zalmmoot met broccoli stamppot en zachte geitenkaas (€15,25 / €8,35)
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Rundervink in bruin bier met verse appelcompote en aardappelpuree
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    8. Rollade varkenshaas, aardappel gratin en fijne boontjes en champignonsaus (€17,40 / €9,55)
    9. Hele portie(s):
    10. Halve portie(s):
    11. Dessert: Bruine chocolade mousse (€3,85)
    12. Aantal:
    1. MAANDAG 8 april
    2. Gebakken kipfilet, oven aardappelen, spitskool en zoetzure saus
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Hamburger met witlof, tomatensaus, peterselie en krieltjes
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. WOENSDAG 10 april
    2. Italiaans gehaktbrood met spinazie, risotto en tomatensaus
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Preistamppot met scharrelei en spekjes
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. SOEPEN 10 april
    2. Kervelsoep (€3,85)/€5,70)
    3. Liter:
    4. Halve liter:
    5. Kalfsbouillon met paddenstoelen (€3,85)/€5,70)
    6. Liter:
    7. Halve liter:
    1. VRIJDAG 12 april
    2. Kabeljauw, ui, tomaat, champignons en gebakken aardappelen (€15,25 / €8,35)
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Lasagne van aubergines, courgette, rundergehakt en tomaat
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    8. Favoriet van John: Koude schotel met scampi, forel, serranoham, tomaat en huzarensalade (€17,40 / €9,55)
    9. Hele portie(s):
    10. Halve portie(s):
    11. Dessert: Panna Cotta met rood fruit (€3,85)
    12. Aantal:
    1. MAANDAG 15 april
    2. Bami schotel met saté en omelet
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Verse worst met groene kool, spekjes en oven aardappelen
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. WOENSDAG 17 april
    2. Ardeensgebraad met broccoli crème, pompoen en gebakken aardappelen
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Vlaamse hutsepot met verse worst
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. SOEPEN 17 april
    2. Broccoli soep (€3,85)/€5,70)
    3. Liter:
    4. Halve liter:
    5. Tomaten groenten soep (€3,85)/€5,70)
    6. Liter:
    7. Halve liter:
    1. VRIJDAG 19 april
    2. Koolvishaasje, puree van knolselderij en peterselie aardappelen (€15,25 / €8,35)
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Witlof uit de oven met achterham, kaassaus en aardappelpuree
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    8. Favoriet van John: Scampi’s, knoflookroomsaus, tagliatelle salade (1/2 ratatouille) (€17,40 / €9,55)
    9. Hele portie(s):
    10. Halve portie(s):
    11. Dessert: Amandel bavarois (€3,85)
    12. Aantal:
    1. MAANDAG 22 april
    2. Boomstammetje met gegratineerde bloemkool en oven aardappelen
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Stoofpotje van kip, kerrie, prei, taugé en basmatirijst
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. WOENSDAG 24 april
    2. Bœuf bourguignon, groentelasagne en gekookte aardappelen
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Spaghetti Bolognaise
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    1. SOEPEN 24 april
    2. Aspergesoep (€3,85)/€5,70)
    3. Liter:
    4. Halve liter:
    5. Oosterse groentesoep (€3,85)/€5,70)
    6. Liter:
    7. Halve liter:
    1. VRIJDAG 26 april
    2. Rolletje van scholfilet met zalm, dragonsaus, prei, champignons en aardappelpuree (€15,25 / €8,35)
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Gehaktbal in de mosterdsaus, gebakken aardappelen, ratatouille van aubergine, courgette en tomaat
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    8. Vlaamse asperges met achterham, scharreleitje, krieltjes en botersaus (€17,40 /€9,55)
    9. Hele portie(s):
    10. Halve portie(s):
    11. Dessert: Rijstepap met sinaasappel (€3,85)
    12. Aantal:
    1. MAANDAG 29 april
    2. Drumstick met dragonsaus, gebakken aardappelen en roerbakgroentes
    3. Hele portie(s):
    4. Halve portie(s):
    5. Een nieuw gerecht op het menu!: Varkensentrecot met rode kool, appel en peterselie aardappels
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):

    1. Altijd in voorraad
    2. Als u gerechten niet lust, is het ook mogelijk een andere maaltijd te bestellen.
    3. Goedgevulde vissoep (€9,75 /0,5L)
    4. Aantal:
    5. Erwtensoep (€4,25/0,5L / €7,50/L)
    6. Hele portie(s):
    7. Halve portie(s):
    8. Lasagne (€12,65 / €7,65)
    9. Hele portie(s):
    10. Halve portie(s):
    11. Vispannetje met zalm, kabeljauw, schol, garnalen, puree, groenten (€17,40 / €9,55)
    12. Hele portie(s):
    13. Halve portie(s):
    14. Garnalenkroket (€3,55)
    15. Aantal:
    16. Kaaskroket (€2,20)
    17. Aantal:
    18. Vegetarisch gerecht april: Geroosterde knolselderij met spinazie en crème van zoete aardappelen (€12,65 / €7,65)
    19. Hele portie(s):
    20. Halve portie(s):


      Maandmenu mei

      Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in:

      1. Klantnummer*
      1. Naam*
      1. Tel*
      1. Straat*
      1. Huisnummer*
      1. Huisnummer toevoeging
      1. Postcode*
      1. Plaats*
      1. E-mail*
      1. Afhalen/Bezorgen *
      1. Opmerkingen
      1. Grote portie €12,65 / Halve portie €7,65 (bezorgen gratis bij minimaal 2 halve porties per dag)
      1. WOENSDAG 1 mei
      2. Witlof met achterham, kaassaus en puree
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Italiaans gehaktbrood met spinazie en risotto
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      1. SOEPEN 1 mei
      2. Aspergesoep (€3,85)/€5,70)
      3. Liter:
      4. Halve liter:
      5. Tomaten groenten soep (€3,85)/€5,70)
      6. Liter:
      7. Halve liter:
      1. VRIJDAG 3 mei
      2. Kabeljauwfilet met garnalensaus, broccoli mousse en gebakken aardappel (€15,25 / €8,35)
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Boterzachte sukade, rode kool, appel en puree
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      8. Zeewolf met kappertjes, zeegroenten, asperges en gebakken aardappel (€17,40 / €9,55)
      9. Hele portie(s):
      10. Halve portie(s):
      11. Dessert: Aardbeien bavarois (€3,85)
      12. Aantal:
      1. MAANDAG 6 mei
      2. Favoriet van John: Nasi schotel met kipsaté en omelet
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Karbonade in bruin bier met wortelen, doperwten en peterselie aardappelen
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      1. WOENSDAG 8 mei
      2. Verse worst met bloemkool, bechamelsaus en aardappel puree
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Ravioli met ricotta, beenham, pancetta, groene groentes en tomatensaus
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      1. SOEPEN 8 mei
      2. Boerengroenten soep met balletjes (€3,85)/€5,70)
      3. Liter:
      4. Halve liter:
      5. Kervelsoep (€3,85)/€5,70)
      6. Liter:
      7. Halve liter:
      1. VRIJDAG 10 mei
      2. Vispannetje op wijze van Valk met pasta, tomaat, ui en paddenstoelen (€15,25 / €8,35)
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Gehaktballetjes, jus, andijvie in de room en gekookte aardappel
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      8. Asperges op z'n Vlaams met ei, ham en krieltjes (€17,40 / €9,55)
      9. Hele portie(s):
      10. Halve portie(s):
      11. Dessert: Tiramisu (€3,85)
      12. Aantal:
      1. MAANDAG 13 mei
      2. Kalkoen rollade, paprikasaus, gebakken aardappel en voorjaarsgroenten
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Moesaka ovenschotel met lamsgehakt, tomatensaus en aubergine
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      1. WOENSDAG 15 mei
      2. Stoofpotje met kip, zoetzuresaus, rozemarijn aardappelen, taugé en spitskool
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Een nieuw gerecht op het menu!: Rode kool stamppot met appel, kalfsworst en ovenspek
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      1. SOEPEN 15 mei
      2. Romige kerriesoep met kip en lente ui (€3,85)/€5,70)
      3. Liter:
      4. Halve liter:
      5. Kalfsbouillon met fijne groenten (€3,85)/€5,70)
      6. Liter:
      7. Halve liter:
      1. VRIJDAG 17 mei
      2. Zalmfilet met tagliatelle, tomaat, paddenstoelen en mosterdsaus (€15,25 / €8,35)
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Boomstammetje, romige puree en snijboontjes
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      8. Varkenshaasje met groene pepersaus, broccoli, asperges en gebakken aardappel (€17,40 / €9,55)
      9. Hele portie(s):
      10. Halve portie(s):
      11. Dessert: Bruine chocolade mousse (€3,85)
      12. Aantal:
      1. MAANDAG 20 mei
      2. Hamburger met geurige saus, peterselie aardappeltjes en splitskool met appel en kerrie
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Macaroni Carbonara
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      1. WOENSDAG 22 mei
      2. Gemarineerde varkensfilet met mosterdsaus, gebakken paprika, champignons en room aardappelen
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Stamppot met voorjaarsgroenten, spekjes en verse worst
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      1. SOEPEN 22 mei
      2. Kippenbouillon met fijne groenten (€3,85)/€5,70)
      3. Liter:
      4. Halve liter:
      5. Tomaten crème soep (€3,85)/€5,70)
      6. Liter:
      7. Halve liter:
      1. VRIJDAG 24 mei
      2. Koolvis met peterselie tapenade, crème van wortel en krieltjes (€15,25 / €8,35)
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Andijviestamppot met scharrelei en spekjes
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      8. Scampi's in knoflookroomsaus en pilafrijst (€17,40 /€9,55)
      9. Hele portie(s):
      10. Halve portie(s):
      11. Dessert: Caramel bavarois met pecannoten (€3,85)
      12. Aantal:
      1. MAANDAG 27 mei
      2. Chili Con Carne
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Ardeensgebraad met gegratineerde witlof en oven aardappelen
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      1. WOENSDAG 29 mei
      2. Cordon bleu met sperziebonen en gebakken aardappelen
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Kipfilet met kerriesaus, basmatirijst en oosterse roerbakgroenten
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      1. SOEPEN 29 mei
      2. Aspergesoep (€3,85)/€5,70)
      3. Liter:
      4. Halve liter:
      5. Oosterse groentesoep met mihoen (€3,85)/€5,70)
      6. Liter:
      7. Halve liter:
      1. VRIJDAG 31 mei
      2. Scholfilet met dragonsaus, champignons, lamsoor en aardappelpuree (€15,25 / €8,35)
      3. Hele portie(s):
      4. Halve portie(s):
      5. Runderstoverij Aziatische stijl met noedels en sperzieboontjes
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      8. Asperges op z'n Vlaams met scharreleitjes, beenham en krieltjes (€17,40 / €9,55)
      9. Hele portie(s):
      10. Halve portie(s):
      11. Dessert: Witte chocolade mousse met mascarpone (€3,85)
      12. Aantal:

      1. Altijd in voorraad
      2. Als u gerechten niet lust, is het ook mogelijk een andere maaltijd te bestellen.
      3. Goedgevulde vissoep (€9,75 /0,5L)
      4. Aantal:
      5. Lasagne (€12,65 / €7,65)
      6. Hele portie(s):
      7. Halve portie(s):
      8. Vispannetje met zalm, kabeljauw, schol, garnalen, puree, groenten (€17,40 / €9,55)
      9. Hele portie(s):
      10. Halve portie(s):
      11. Garnalenkroket (€3,55)
      12. Aantal:
      13. Kaaskroket (€2,20)
      14. Aantal:
      15. Vegetarisch Gerecht mei: Noedels, asperges, groene groenten, tomaat en botersaus met een vleugje soja (€12,65 / €7,65)
      16. Hele portie(s):
      17. Halve portie(s):

      Welkom bij Eetwinkel Valk, jouw culinaire bestemming voor heerlijke maaltijden in de regio West-Zeeuws Vlaanderen!
      Bij ons draait alles om smaakvolle gerechten, gemak en versheid.
      Ontdek ons wisselend maandmenu, boordevol dagverse ingrediënten en voedzame opties die je snel en gemakkelijk kunt opwarmen in de magnetron of oven.

      Onze passie voor kwaliteit proef je in elke hap. We selecteren zorgvuldig de beste ingrediënten, van verse groenten tot mals vlees en sappige vis, om ervoor te zorgen dat elke maaltijd een klein feestje is.

      Bij Eetwinkel Valk geloven we dat goed eten niet ingewikkeld hoeft te zijn – het moet gewoon lekker zijn.

      Of je nu alleen voor jezelf bestelt of een maaltijd deelt met je gezin of vrienden, wij maken het bestellen eenvoudig en voordelig.
      Vanaf slechts 2 halve porties bezorgen we gratis bij jou thuis. Dat is pas service!
      En met onze bezorging door heel West-Zeeuws Vlaanderen brengen we onze heerlijke gerechten rechtstreeks naar jouw deur op maandag, woensdag en vrijdag.

      Probeer vandaag nog onze smaakvolle gerechten uit de winkel en ontdek waarom klanten keer op keer bij ons terugkomen.
      Of je nu op zoek bent naar een klassieke favoriet of iets nieuws wilt proberen, bij Eetwinkel Valk vind je altijd iets om van te genieten.

      Eet smakelijk!