Feest

Feeststress?

Dan biedt Eetwinkel Valk de oplossing. Wij zijn het adres om uw feest tot een succes te maken. Wij regelen alles, geheel volgens uw eigen persoonlijke wensen.  Geen stress, geen zorgen, alleen FEEST!

Onze buffetten worden steeds vernieuwd en uitgebreid evenals onze  hartige en met veel zorg gemaakte hapjes. Koude schotels  worden gemaakt vanaf 10 persoenen en geleverd met vers afgebakken stokbrood, knapperige salades en boter.

Buffetkaarten

Vanaf 10 personen volledig verzorgd met vers afgebakken stokbrood, salades en boter

Huzarensalade

Gevulde eitjes

Gerookte forel met tartaar van tomaat en sjalot

Gepocheerde zalm met gemarineerde komkommer en kwark

Quiche Lorraine  met prei, spek en kaas

Gehaktballetjes in zoetzure saus

Stoofpotje van met citroen en knoflook gemarineerde kip met tomaat en knapperige groenten

Vers afgebakken stokbrood en boter

29,50 per persoon

 

AANVULLING BUFFET

Tomaat met Hollandse garnalen Dagprijs

Gerookte zalm met wasabi 3,75

Speenvarkenfilet met zoetzure saus 3,45

Spies met gamba 3,45

Vanaf 10 personen volledig verzorgd met vers afgebakken stokbrood, salades en boter

Serranoham met meloen

Gepekelde zalmmootje met mosterd crème

Tomaat met Hollandse garnalen

Rollade van Bresse kip met fijne groenten

Rijkelijk gevulde aardappelsalade

Seizoenssalades

Gerookte forel met tartaar van tomaat, sjalot en komkommer

Scampi’s in knoflookroomsaus met pilafff rijst

Langzaam gegaarde speenvarkenfilet met aubergine en sjalottensaus

Vers afgebakken stokbrood en boter

33,75 per persoon

Vanaf 10 personen volledig verzorgd met vers afgebakken brood, salades en boter

Pomodori tomaat met garnaal

Pastasalade met scampi’s, pesto en ansjovis

Parmaham met meloen

Gemarineerde zalm met rucola

Zoetzure aubergines

Tomatensalade met basilicum

Komkommersalade

Gedroogde courgette en tomaat

Venetiaanse Drumsticks in saus met champignons,knoflook en tomaat

Gehaktballetjes in tomatensaus met verse basilicum en Parmezaanse kaas

Crostini/Foccacina

32,75 per persoon

Menukaart

VOORGERECHTEN en SOEPEN (PER LITER)

Garnalenkroket € 3,55

Kaaskroket € 2,20

Vissoep € 9,75 / € 19,50

Dagsoep € 3,85 / € 5,70

Hoofdgerechten

Lasagne met rundergehakt, courgette,  aubergine en geraspte kaas €12,65

Gebakken scampi’s met knoflookroomsaus, pasta en gemengde salade €17,40

Vis stoofpotje met kabeljauw, zalm, schol, puree en seizoensgroenten €17,40

Varkenshaas rollade met paddenstoelen, crème van pastinaak, rozemarijn aardappelen €17,40

Medaillon van kipfilet met walnoot, gebakken zoete aardappel, lasagne van aubergine, tomaat, broccoli €15,25

Gebakken kabeljauwhaasje met gamba, champignons, selder en romige puree €17,40

Nagerechten

Versgesneden fruitsalade 6,50

Crème van witte chocolade met mascarpone, gecarameliseerde appel 6,50

Panna Cotta met rood fruit 6,50

Bavarois van bitterkoekjes, geparfumeerd met bruine rum 6,50

Chocolademousse met cappucinocrème en een sesamkoekje 6,50

Assortiment dessert (vanaf 10 personen) Specialiteit! 5 heerlijke desserts per persoon (14,75)

Onze hapjes kunt u bestellen vanaf 15 stuks per soort

Cocktailtje van Zeeuwse garnalen met appel en sherry 2,85

Op lepel geserveerd gevuld scharreleitje met kerrie 1,50

Licht gepekelde zalm met quinoa, roggebrood, mosterdcrème 2,55

Gerookte paling met bavarois van avocado en wasabi 3,45

Mousse van gerookte makreel met rode biet en kwark met bieslook 2,75

Serranoham met tomaat en mozzarella 2,75

Banderilla met scampi, gedroogde tomaat en sjalot 3,25

Gazpacho van tomaat en basilicum 1,75

Champignon tapenade met geitenkaas en honing 2,75

Gemarineerde avocado met citroen en knoflook (guacamole) met zoete aardappel en tomaat 2,25